Annoncørbetalt indhold

Det skal du holde øje med, inden du tager et forbrugslån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et forbrugslån kan være en smart måde at få flere penge mellem hænderne og samtidig have mulighed for at bruge dem på lige præcis det, som du gerne vil. Men inden du tager et forbrugslån, er det altid vigtigt, at du sørger for at tænke dig grundigt om, så du får taget et lån med de bedst mulige vilkår. Det kan spare dig for mange penge i det lange løb. Lige meget om du låner få eller mange penge. Så lån penge når du har tænkt dig grundigt om.

Når du vil tage et lån, bør du altid først og fremmest se på det, der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. Det er dermed et samlet udtryk for både renter og gebyrer. Hvis du kun ser på renterne eller kun ser på gebyrerne, når du skal låne penge, kan du få et misvisende billede af, hvor meget det egentlig vil komme til at koste dig at låne pengene. Derfor skal du altid først og fremmest se på ÅOP. Den skal være så lav som muligt for, at det er et lån, der er så billigt som muligt.

Annonce


Brug en beregner til at se, hvor meget lånet vil koste dig

Hos de fleste låneudbydere har de i dag en beregner, der hjælper dig med at finde ud af, hvor meget dit lån kommer til at koste. Det er en beregner, hvor du kan ændre på, hvor meget du vil låne, og hvor længe du vil være om at betale pengene af igen. Tallene for, hvor meget du skal betale tilbage, ændrer sig selvfølgelig dramatisk alt efter, hvad du sætter de to tal til at være.

Er du lidt i tvivl om, hvad vi mener med en beregner, kan du for eksempel prøve at se den, de har hos Ikano Bank. Deres beregner er meget overskuelig og intuitiv at bruge. Du kan se alle de relevante tal ved siden af, hvor både de højeste og laveste tal er angivet. Hvor høj en rente du får, kan nemlig variere alt efter, hvordan din situation er. Derfor kan du både se tallet, hvis du bliver tilbudt den højeste rente, og hvis du bliver tilbudt den laveste rente.

Derudover kan du også se, hvor meget du skal regne med, at den månedlige afbetaling kommer til at være på. Det er selvfølgelig vigtigt, at den er på et beløb, som du har råd til at betale af hver måned.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.