Annonce
Østjylland

Det skal være skidt, før det bliver godt: Asfaltarbejde påvirker trafikken på to befærdede veje i Horsens de kommende uger

To befærdede veje i Horsens skal have ny asfalt, og det kommer til at give gener for bilisterne i de kommende uger. Arkivfoto: Morten Pape
Strandpromenaden og Bankagervej skal have ny asfalt i de kommende uger, og det kan komme til at give køer og lidt gener for bilisterne, advarer Horsens Kommune.

Horsens: Bilister på to befærdede vejstrækninger i Horsens kan i de kommende uger se frem til at måtte væbne sig med lidt ekstra tålmodighed.

Både på Strandpromenaden og på Bankagervej skal der lægges ny asfaltbelægning på, og det kan skabe udfordringer og lidt længere køretid for bilisterne, oplyser Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Asfaltarbejdet står på fra søndag 29. august til fredag 10. september på Strandpromenaden, mens Bankagervej nøjes med at være påvirket af arbejdet frem til fredag 3. september.

Annonce

Opgraderer den sidste del af Strandpromenaden

Sidste år fik den østlige del af Strandpromenaden ny asfalt, da politikerne besluttede at fremrykke anlægsmidler. Ni millioner kroner blev øremærket ny asfalt på veje og cykelstier, og det betød, at flere end 100 veje og cykelstier fik ny asfalt i løbet af 2020 - heraf altså den østlige del af Strandpromenaden.

Nu er turen så kommet til den sidste del af Strandpromenaden - stykket mellem Langelinie og Gersdorffsgade.

Her er asfalten stærkt medtaget efter flere års gravearbejde - bl.a. i forbindelse med det omfattende byudviklingsprojekt på Horsens Nordhavn omkring Havnetrekanten, Karréhuset og Havnehusene.

For at genere trafikken mindst muligt bliver arbejdet med at lægge ny asfalt udført i aften- og nattetimerne mellem kl. 20 om aftenen og kl. seks om morgenen.

De første dage - fra søndag 29. august til lørdag 4. september - vil vejen være åben for trafik i begge retninger. På grund af arbejdet kan der dog opstå lidt kø og derfor længere køretid.

Fra søndag 5. september til fredag 10. september vil vejbanen ud af byen mod Stensballe være spærret for trafik fra  kl. 20 til kl. seks. Der vil være omkørselsskilte,der viser bilisterne alternative veje igennem området.

Annonce

Også ny asfalt i Sydbyen

Samtidig med asfaltarbejdet på den centralt beliggende Strandpromenaden tager Horsens Kommune også fat på at lægge ny asfalt på en af sydbyens hovedveje: Bankagervej.

Her bliver der lagt ny asfalt i rundkørslen ved Ternevej/Bankagervej samt på cykelstier og kørebane på Bankagervej på strækningen mellem rundkørslen og Vedbæksallé.

Arbejdet begynder søndag 29. august og fortsætter til fredag 3. september.

De første dage - frem til tirsdag 31. august - vil arbejdet blive udført i dagtimerne. Fra tirsdag til fredag bliver der lagt ny asfalt på kørebanen, og det vil ske i aften- og nattetimerne.

Bankagervej vil blive holdt åben for trafik i hele perioden, men Horsens Kommune advarer om, at der kan opstå ekstra køretid - og at arbejdet, hvis vejret bliver dårligt, kan blive forsinket i nogle dage.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Lotte og Lars troede, de skulle bo i storbyen: Nu er de rykket tæt på skov og strand og gav nyt liv til ældre villa

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Se video og alle billederne: Regnbuen regerede igen i Aarhus til pride-parade - uden frygt for corona eller abekopper

Sport For abonnenter

217 kilometer i Death Valley: Peter må tænke kreativt for at forberede sig på den voldsomme varme

Aarhus

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Alarm 112

Politiet følger udviklingen: Stort biltræf samler mange mennesker

Statsministeren til valgmøde: - Jeg kan godt se for mig, at vi skal have mere værnepligt

Aarhus

Rikke-Marie skal scannes for alvorlig sygdom, men hospitalet har først tid i 2024: - Jeg troede ikke mine egne øjne

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Et af byens ældste spisesteder har kendt rigmand som erklæret stamkunde - det forstår man

Alarm 112

Flere bilister kørte med narko og alkohol i blodet

Kultur

En læser undrer sig: Hvorfor dropper Friheden ikke musikere, som Tivoli i København aflyser af frygt for slåskampe?

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Debat

Vi sad med ryggen mod muren foran politikerne: Jeg er rystet over, hvordan det lokale demokrati fungerer

AGF For abonnenter

Stiftens analyse: Det er ikke mange AGF-spillere, der kan se sig selv i spejlet - holdet skal finde en decideret måltyv, hvis de vil tilbage til den sjove ende af tabellen

Aarhus

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Annonce