Annonce
Aarhus

Det store overblik: Her er alle vinderne af Byens Bedste 2018

14 kategorier har fundet deres vindere. Få overblikket over Byens Bedste 2018 her.

Alle vinderne

Århus Stiftstidende fandt torsdag aften de bedste af de bedste i alt 14 kategorier. Foto: Kim Haugaard

Festen er så småt ved at ebbe ud i Hermans i Tivoli Friheden, hvor Århus Stiftstidende fejrede Byens Bedste for 12. gang. Men vinderne i de 14 kategorier render sikkert stadig rundt med armene i vejret.

Et hav af nomineringer er blevet til 65 nomineringer, der så er kogt ned til én vinder i hver kategori. Det er jeres stemmer og en jury der har afgjort, hvem vinderne er, undtagen til Stiften-prisen, hvor det udelukkende er juryen, der har truffet afgørelsen.

Herunder finder du alle vinderne i de 14 kategorier.

Byens bedste nye spisested: Prezzemolo

Prezzemolo vandt prisen som byens bedste nye spisested. Foto: Kim Haugaard

Byens bedste take-away: De Fyrretyve Røvere

De Fyrretyve Røvere blev kåret som byens bedste take-away. Foto: Kim Haugaard

Byens bedste burger: Kødstadens Burger Joint

Kødstadens Burger Joint tog prisen som byens bedste burger. Foto: Kim Haugaard

Byens bedste brunch: Langhoff & Juul

Langhoff & Juul tog prisen som byens bedste brunch. Foto: Axel Schütt

Byens bedste shopping for kvinder: Wonder Who

Wonder Who vandt torsdag aften prisen som byens bedste shopping for kvinder. Foto: Axel Schütt

Byens bedste bager: Schweizerbageriet

Schweizerbageriet har aldrig haft ambition om at være byens største, men derimod byens bedste, lød det fra bageriet, der vandt prisen som byens bedste. Foto: Axel Schütt

Byens bedste shopping for mænd: S.T. Valentin

S.T. Valentin vandt prisen som byens bedste shopping for mænd for anden gang. Foto: Axel Schütt

Byens bedste bar: Gedulgt

Gedulgt tog prisen som byens bedste bar. Foto: Flemming Krogh

Byens bedste shoppingcenter: Magasin

Magasin blev kåret som byens bedste shoppingcenter. Foto: Flemming Krogh

Byens bedste gå-i-byen-sted: Fatter Eskil

Fatter Eskil vandt prisen som byens bedste gå-i-byen-sted. Foto: Flemming Krogh

Byens bedste oplevelse for drengerøve: Aarhus Watersports Complex

Aarhus Watersports Complex vandt prisen som årets bedste kulturoplevelse. Foto: Flemming Krogh

Byens bedste kulturoplevelse: VM i fodbold på Havnepladsen

VM i fodbold på Havnepladsen blev kåret som byens bedste kulturoplevelse. Foto: Kim Haugaard

Byens bedste familieoplevelse: Tivoli Friheden

Tivoli Friheden vandt prisen som byens bedste familieoplevelse. Foto: Flemming Krogh

Stiften-prisen: Evald Krogh og Jacob Haugaard

Jacob Haugaard og Evald Krogh vandt Stiften-prisen. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Uheld forsinker trafikken på E45

Kultur

To gange L.O.C. på hjemmebane

Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Annonce