Annoncørbetalt indhold

Dette skal du overveje når du vælger en græsslåmaskine

PR-foto credit

Denne artikkel indeholder sponsoreret indhold

Alle elsker når ens græsplæne er grøn og veltrimmet, det er bare det færreste der elsker at klippe den løbende. Dette arbejdet kan hurtigt være utroligt tidskrævende og træls. Med den bedste græsslåmaskine kan dette arbejde dog let overskues og blive gjort i en fart. Denne tekst vil se nærmere på ved du skal overveje når du vælger en græsslåmaskine, og hvilken en der lige nu er den bedste på markedet, til dig som er indehaver af en have.


Annonce

Når du skal vælge en græsslåmaskine, er det første du bør overveje om det skal være en benzindreven klipper, en håndskubber eller en, der kører på el. Alle typer kan være gode og tilstrækkelige når du skal i gang med at klippe din plæne, hvilket en du ønsker at vælge er derfor op til dit eget behov og ønsker.


Hvilken plæne du har, spiller dog også ind, i forhold til hvor langt du ønsker at dit græs skal være og hvor tit du ønsker at klippe den. Hvis du er indehaver af en lille have, er det måske en god ide at købe en mindre plæneklipper, men er effektiv og eventuelt drevet på batteri, som en lille automatisk græsslåmaskine ofte er. Hvis du har en kæmpe have, som tager lang tid at slå, vil en benzindreven plæneklipper, som du at kører på være det bedste valg.


Hvornår på året er det bedst at købe en græsslåmaskine? 

Man anbefaler at det er bedst at slå sit græs i starten af april, alt efter vejret. Det er derfor en god ide at købe en græsslåmaskine inden da. Plæneklippere kan tit være meget dyre, det er derfor en god ide at købe en allerede i november, december eller januar, da der i disse måneder til er tilbud omkring black friday, juleudsalg eller januarudsalg. Det kan derfor være en god ide at holde øje med gode tilbud der.


Et godt tip til hvor tit nu bør slå dit græs, er at du under vækstsæsonen bør slå dit græs en gang om ugen, så dit græs ikke vokser sig langt og vildt.


Hvilken græsslåmaskine er den bedste? 

Der blev i 2020 kåret den bedste plæneklipper i test, dette blev modellen Ryobi OLM1841H, dette var en plæneklipper som har en rigtig høj ydeevne til en god pris.

En anden god græsslåmaskine udpeget af testpersoner, er Bosch AdvancedRotak 750, denne plæneklipper blev udnævnt som værende bedst til prisen. Det blev rost for at være både effektiv og manøvredygtig.


Når du skal vælge en plæneklipper er det en god ide, at tjekke sådanne forbrugertests ud, da de ofte har prøvet en masse forskellige typer, i forskellige prisklasse og derefter fremhævet de som er særligt gode til prisen.

Denne artikkel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.