Annonce
Debat

DF i Skanderborg opfordrer de konservative: Træk nu i arbejdstøjet

"Dansk Folkeparti har således sat mange aftryk på de forskellige dagsordner, til stor glæde for kommunens borgere. Vi anerkender dog - og glædes meget over - at de Konservative er kommet igennem med deres eneste rigtige mærkesag: Dannebrog skal pryde byrådssalen - det har de sikret." skriver Martin Frausing Poulsen, John Haarup Laursen og Kjeld Jensen (Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

DEBAT: Forleden stillede Dansk Folkeparti i Skanderborg sig til rådighed for en række onlineinterviews med studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Det var specielt tre sager, hvor Dansk Folkeparti har markeret sig stærkt, de studerende viste inter­esse for: Forældrebetaling på baggrund af minimumsnormeringer, ensomhed på ældreområdet og de tiltrængte kvalitetsløft til de kommunale folkeskoler, som Dansk Folkeparti ønsker.

I forhold til blandt andet bekæmpelsen af ensomhed på ældreområdet fremsatte Dansk Folkeparti på årets første økonomiudvalgsmøde i Skanderborg Kommune forslag om, at der, når covid-19-pande­mien var ovre, skulle tilføres 1,891 million kroner til "klippekortordningen". Det skulle være til gavn for alle beboere på plejecentre og borgere, der ville være på midlertidigt genoptrænings- eller aflast­ningsophold.

Annonce

Forslaget faldt med et brag og nød da heller ikke støtte fra konservativ side. Noget mere forbavsede blev vi over følgende udtalelse til de unge studerende, fremsat af Thomas Cordtz, citat: "Jeg ved, at Dansk Folkeparti forfølger klippekortordningen. De har altid ældreområdet, snart sagt som den eneste mærkesag". Som talt imod bedrevidende, da Dansk Folkeparti har masser af mærkesager.


I Dansk Folkeparti håber vi, at Thomas Cordtz vil stoppe polariseringen, trække i arbejdstøjet og komme tilbage til blå blok.


Vi er blandt andet kommet igennem med følgende: Ingen folkeskoler skal lukke i den nye skole­struktur, markering af flagdagen den 5. september for Danmarks udsendte, en aktiv veteranpolitik, udvikling af idrætsanlæg, øget ordblinde-indsats (ung til ung) og meget mere.

Vi har også arbejdet aktivt for at få et veteranhjem til Skanderborg, men det mener Forsvars­mi­nisteriet ikke er nødvendigt for nærværende. I stedet kæmper vi fortsat for mere støtte til veteranerne og deres familier, herunder ansættelsen af en veterankoordinator, som Forsvarsministeriet skrev i sin henvendelse til Dansk Folkeparti.

Alt det ville Thomas Cordtz have bemærket, hvis han havde fulgt lidt med i, hvad der sker på byrådsmøderne og i udvalgene. Dansk Folkeparti har således sat mange aftryk på de forskellige dagsordner til stor glæde for kommunens borgere. Vi anerkender dog - og glædes meget over - at de konservative er kommet igennem med deres eneste rigtige mærkesag: Dannebrog skal pryde byrådssalen - det har de sikret.

I Dansk Folkeparti håber vi, at Thomas Cordtz vil stoppe polariseringen, trække i arbejdstøjet og komme tilbage til blå blok.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Motorvejstilslutning ved Hørning er en håbløs flaskehals: Når Beder-Beringvejen åbner bliver det endnu værre

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Lad os rykke udsalget til februar: Tøjbutik foreslår fælles fodslaw

Aarhus For abonnenter

Søren har boet nær stranden i Risskov hele sit liv: Støj og nybyggeri er blevet for meget for ham

Sport

Bakken Bears jubler over kommunale penge til ny hal: - Vi er glade og stolte over opbakningen

Alarm 112

Politiet undersøger bilbrand: Bil fra værksted stod pludselig i flammer

Debat

De hårdtarbejdende danskere er til grin: Vi giver sociale ydelser til mennesker, der bærer våben og sælger stoffer

Danmark For abonnenter

Sygeplejestrejke spænder ben for coronasmittede: Senfølgeramte i Aarhus venter i månedsvis på hjælp

Debat For abonnenter

Meningsmager Bertel Haarder: Man kan lære uden at blive undervist - for eksempel i mesterlære

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

AGF

Jon Dagur Thorsteinsson deler vandene: Har AGF Superligaens mest irriterende spiller?

Tyskland

Live: Tysk valgresultat skaber glæde hos både S og V i Danmark

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Aarhus For abonnenter

Nybagt arkitekt fik topkarakter: Ned med hækkene og ind med små boliger for nye og nuværende i villakvartererne

Kultur

Stig Rossen faldt i søvn på scenen midt i en forestilling: - Jeg havde slået hjernen fra og sendte kun kroppen på arbejde

Annonce