Annonce
Debat

DF i Skanderborg svarer: Kære Cordtz, vi lytter skam til erhvervslivet

"Vi vil erhvervslivet i Skanderborg Kommune, og det er derfor, at vi inviterede ca. 30 erhvervsfolk inden for døren for at drøfte, hvordan vi kunne gøre det bedre for erhvervslivet i vores kommune", skriver John Haarup Laursen. Arkivfoto: Kim Haugaard

DEBAT: Beklager, Thomas Cordtz skyder helt forkert, når han mener, at Skanderborg Byråd ikke lytter til erhvervslivet (stiften.dk 8. maj).

Det er rigtigt, at et flertal på sidste byrådsmøde ikke kunne støtte ham i det forslag, han fremsatte omkring den nye erhvervspolitik. Men at stille sig op og sige, at byrådet ikke lytter til erhvervslivet, er jeg meget uforstående overfor.

I ca. 10 måneder har et udvalg med tre følgegrupper netop arbejdet med, hvordan man kan forbedre vilkårene for erhvervslivet i Skanderborg Kommune, et udvalg, som Thomas Cordtz selv har været en del af og er med i hovedudvalget. Så man må undre sig over, at han nu går til angreb på byrådet.

Annonce


Vi som byråd ønsker at komme endnu mere i dialog med virksomhederne i vores kommune sådan, at vi kan få skabt en rigtig god erhvervskommune.


Netop det, at virksomhederne i vores kommune har svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, har været et vigtigt emne i den ene arbejdsgruppe og i hovedudvalget, ja man har endda talt meget om, hvordan vi også kan finde jobs til ægtefællerne til dem, der får job i en af kommunens virksomheder og vælger at bosætte sig i kommunen. Det er sagt mange gange til møderne, også når Thomas Cordtz har siddet med ved bordet.

Ordet "fluffy" nævnes i indlægget fra Thomas Cordtz. Det vil jeg tillade mig at kalde hans debatindlæg. For at gå til angreb på byrådet, og for at man ikke lytter til erhvervsvirksomhederne, er skudt helt over mål.

Vi skal have respekt og lytte til de høringssvar, der kommer fra erhvervsvirksomhederne, og det gør vi også i byrådet. Vi vil erhvervslivet i Skanderborg Kommune, og det er derfor, at vi inviterede ca. 30 erhvervsfolk inden for døren for at drøfte, hvordan vi kunne gøre det bedre for erhvervslivet i vores kommune. Det har været erhvervsfolk fra store og små virksomheder i hele kommunen, fra mange forskellige brancher, og så har det været folk fra forskellige erhvervsorganisationer.

Det er ikke "fluffy", at byrådet har sat dette arbejde i gang. Vi tager det meget alvorligt og seriøst og starter op, fordi vi som byråd ønsker at komme endnu mere i dialog med virksomhederne i vores kommune sådan, at vi kan få skabt en rigtig god erhvervskommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus

Sygeplejerskerne strejker: De første aflysninger er på vej til patienterne

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce