Annonce
Navne

DGI tager afsked med direktør

Søren Brixen, der her er fotograferet, da han takkede for ridderkorset hos dronningen, stopper som administrerende direktør i DGI. Foto: Bjarne Luthcke/Scanpix
Annonce

Søren Brixen, Galten, stopper som DGI's administrerende direktør efter 12 år på posten. Det sker efter gensidig aftale, forlyder det i en pressemeddelelse.

DGI's hovedbestyrelse ønsker en ny profil på den administrative toppost i organisationen, der tæller 6.400 idrætsforeninger med over 1,6 millioner medlemmer. Hovedbestyrelsen ønsker at styrke fremdriften i samarbejdet mellem de 14 landsdelsforeninger og landsorganisationen. I den administrative topledelse skal de politiske ambitioner og beslutninger derfor udmøntes med endnu tydeligere fokus på DGI's decentrale struktur. DGI er i øjeblikket i gang med en række organisationsændringer, der i endnu højere grad skal sikre sammenhængen mellem idrætter og DGI's fokusområder, forklares det.

DGI's hovedbestyrelse har konstitueret viceadministrerende direktør Troels Rasmussen i stillingen, som vil blive opslået i begyndelsen af det nye år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Aarhus

Alarmen ringer i kommuner omkring Aarhus: - Vi følger corona-situationen meget tæt

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Aarhus

Erhvervslivets stemme vil tilbage i byrådet: Steen Stavnsbo skal genrejse de Konservative i Aarhus

Annonce