Annonce
Aarhus

DHL stafettens mindste firma går efter guldet

Aarhus-iværksætter stiller op til DHL Stafetten med sit firma Paperdeluxe.dk. Men som eneste ansatte i virksomheden, efterlyser hun en løbekyndig

Som eneste ansatte i webshoppen Paperdeluxe.dk regner Pernille Bach Heinel med at være den allermindste virksomhed, der stiller op, når årets århusianske udgave af DHL Stafetten bliver skudt i gang i Mindeparken.

Annonce
Pernille Bach Heinel stiller op med sin virksomhed Paperdeluxe.dk, hvor hun er eneste ansatte. Alligevel løber hun for at vinde. Arkivfoto: Kim Haugaard

»Men det hindrer os ikke i at gå efter guldet. Jeg har fået mine to gamle løbeveninder fra Aarhus Fremad med og har sammensat en rent kvindehold, og vi vil meget gerne vinde kvindeklassen,« fortæller hun.

Pernille Bach Heinel stiller op med sin virksomhed Paperdeluxe.dk, hvor hun er eneste ansatte. Alligevel løber hun for at vinde. Arkivfoto: Kim Haugaard

Der er dog faldet meget regn på asfalten, siden Pernille Bach Heinel var i sit livs løbeform.

»Det er syv år, siden jeg selv løb mit sidste maraton, og der er kommet to børn til siden, men ligesom med min webshop sætter jeg høje mål for at indfri dem, så i april snørede jeg mine sko for første gang i mange år, og nu melder jeg mig klar. Målet er en tid på max. 21 minutter, men kan jeg slå min egen DHL-rekord fra 2002 på 19.45, giver jeg 20 procent på alle ordrer i butikken dagen efter,« lyder det fra Pernille Bach Heinel, som sælger farverigt engangsservice og eksklusive festartikler til både private og firmafester.

Men femmandsholdet mangler stadig en deltager, selvom Pernille Bach Heinel har tænkt sig at løbe to omgange.

»Det var meningen, at min mor skulle være med på holdet, men hun er blevet skadet, da hun i sidste måned cyklede 1800 kilometer til Frankring for Team Tidens Farver til fordel for velgørenhed. Derfor håber vi, at der er en kvindelig PRO-læser med gode løbeben, som kunne tænke sig at hoppe i Paperdeluxe.dk-trøjen. Vi byder på madkurv efter løbet og spiser naturligvis af det pæneste engangsservice blandt alle 42.000 deltagere,« lover Pernille Bach Heinel.

I øjeblik oplever hun øget efterspørgsel i sin webbutik, som netop er flyttet til et større lager. Hun håber derfor, at hun inden næste års DHL-løb har ansat pakkepersonale nok til selv at kunne stille med fuldt hold.

»Det er mit ene DHL-mål. Det andet er at få vores engangsservice med i DHL's madkurve - det er jo Danmarks største firmafest, så det vil være oplagt,« fastslår Pernille Bach Heinel.

Paperdeluxe-holdet stiller til start på onsdag, og har du lyst til at løbe med, så send en mail til Pernille Bach Heinel på info@paperdeluxe.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Annonce