Annonce
Aarhus

DHL stafettens mindste firma går efter guldet

Aarhus-iværksætter stiller op til DHL Stafetten med sit firma Paperdeluxe.dk. Men som eneste ansatte i virksomheden, efterlyser hun en løbekyndig

Som eneste ansatte i webshoppen Paperdeluxe.dk regner Pernille Bach Heinel med at være den allermindste virksomhed, der stiller op, når årets århusianske udgave af DHL Stafetten bliver skudt i gang i Mindeparken.

Pernille Bach Heinel stiller op med sin virksomhed Paperdeluxe.dk, hvor hun er eneste ansatte. Alligevel løber hun for at vinde. Arkivfoto: Kim Haugaard

»Men det hindrer os ikke i at gå efter guldet. Jeg har fået mine to gamle løbeveninder fra Aarhus Fremad med og har sammensat en rent kvindehold, og vi vil meget gerne vinde kvindeklassen,« fortæller hun.

Pernille Bach Heinel stiller op med sin virksomhed Paperdeluxe.dk, hvor hun er eneste ansatte. Alligevel løber hun for at vinde. Arkivfoto: Kim Haugaard

Der er dog faldet meget regn på asfalten, siden Pernille Bach Heinel var i sit livs løbeform.

Annonce

»Det er syv år, siden jeg selv løb mit sidste maraton, og der er kommet to børn til siden, men ligesom med min webshop sætter jeg høje mål for at indfri dem, så i april snørede jeg mine sko for første gang i mange år, og nu melder jeg mig klar. Målet er en tid på max. 21 minutter, men kan jeg slå min egen DHL-rekord fra 2002 på 19.45, giver jeg 20 procent på alle ordrer i butikken dagen efter,« lyder det fra Pernille Bach Heinel, som sælger farverigt engangsservice og eksklusive festartikler til både private og firmafester.

Men femmandsholdet mangler stadig en deltager, selvom Pernille Bach Heinel har tænkt sig at løbe to omgange.

»Det var meningen, at min mor skulle være med på holdet, men hun er blevet skadet, da hun i sidste måned cyklede 1800 kilometer til Frankring for Team Tidens Farver til fordel for velgørenhed. Derfor håber vi, at der er en kvindelig PRO-læser med gode løbeben, som kunne tænke sig at hoppe i Paperdeluxe.dk-trøjen. Vi byder på madkurv efter løbet og spiser naturligvis af det pæneste engangsservice blandt alle 42.000 deltagere,« lover Pernille Bach Heinel.

I øjeblik oplever hun øget efterspørgsel i sin webbutik, som netop er flyttet til et større lager. Hun håber derfor, at hun inden næste års DHL-løb har ansat pakkepersonale nok til selv at kunne stille med fuldt hold.

»Det er mit ene DHL-mål. Det andet er at få vores engangsservice med i DHL's madkurve - det er jo Danmarks største firmafest, så det vil være oplagt,« fastslår Pernille Bach Heinel.

Paperdeluxe-holdet stiller til start på onsdag, og har du lyst til at løbe med, så send en mail til Pernille Bach Heinel på info@paperdeluxe.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce