Annoncørbetalt indhold

Din rengørings guide til dit værelse

Dette indhold er sponsoreret

Guide til hvordan du rengør dit værelse bedst muligt, der er nemlig flere ting du skal være opmærksom på når du gør rent for der er flere bakterier end du lige går og tror.

Generelt for rengøring - er at gøre rent oppefra og ned, således at gulvet altid er det sidste du gør rent, aftør stikkontakterne og håndtag i dit hjem, da begge kan videregive bakterier med en opvreden klud med universalrengøringsmiddel på.

Annonce

En anden vigtig rækkefølge at huske, når man gør rent – det reneste først, det mest snavsede/smittefarlige til sidst. Det gælder både generelt og rum for rum.

Du kan også med fordel have åbne vinduer i mens du gør rent, for at få luftet ud og få noget frisk luft ind – generelt er det faktisk vigtigt at lufte ud da det er godt for indeklimaet - dårligt indeklima skaber nemlig gode vilkår for svampe og bakterier.

Afslut rengøringen i hvert rum ved at støvsuge gulvet, og herefter at vaske det med en gulvmoppe. Alt efter din gulvtype, kan du bruge universalrengøring, vaskeplejemiddel, brun sæbe eller sæbespåner

Når man går mere konkret til værks med værelset, er der flere punkter du skal igennem, jeg vil herunder gennemgå de forskellige punkter for at du får et rent hjem og værelse at være i.

Skift sengetøj for at undgå husstøvmider, har du tid kan du med fordel vaske eller lufte din dyne og madras, der samler sig nemlig en del baktier i din seng.

Rengør dit sengebord og skrivebord med en fugtig klud med universalrengøringsmiddel.

Aftør alle håndtag og andre ting der ofte bliver rørt ved, f.eks. din fjernbetjening, da det er her smittebærer bakterie ofte findes.

Hvis du har overflader som du ikke kan tage med en klud, er en mircofiber støv kost et effektivt middel mod støv eller spindelvæv.

Når du støvsuger gulvet, er et godt trick altid at finde nogle linjer man kan følge, det kan være naturlige forme på værelset eller linjer i gulvet, det gør det nemlig nemmere at sørger for at man få det hele med, det kan nemlig nogle gange være svært at se diverse skidt og støv på gulvet. Husk også at rykke møbler ud og især sengen kan være god til at gemme en masse, så sørger for at komme under og bag den.

Du er nu nået til det sidste punkt på listen og det er selvfølgelig at vaske gulvet, mange tror dog at de bare skal kører gulvmoppen let hen over gulvet men det er faktisk vigtigt at ligge kræfter i når du vasker gulv, så alt skidt kommer af og hvis det er muligt så strukturere det så du stopper et sted hvor du ikke skal gå igennem dit nyvaskede gulv.

Du er sikkert også i tvivl om hvor tit rengøringen egentlig skal klares men dit helbred og dit værelse har egentlig godt af at blive rengjort en gang om ugen.

Det var de mest almene grundregler i rengøringen men som altid med så meget andet er det jo selvfølgelig at vigtigt at huske den sunde fornuft.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.