x
Annonce
AGF

Direktør: - Et nyt stadion er en gylden mulighed for AGF

AGF kan stile højere når de får et nyt stadion, mener direktør Jacob Nielsen. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FODBOLD: Det er ikke kun uden for banen, at AGF får bedre forhold når det nye stadion engang står færdig.

Klubben kommer til at løfte sig helt generelt. Det mener direktør i AGF, Jacob Nielsen, der har svært ved at underdrive betydningen af mandagens nyhed om, at kommunen efter en donation på en halv milliard kroner går seriøst i gang med et bygge et nyt fodboldstadion i Aarhus.

- Det her er altafgørende. AGF er en af de mest vindende klubber i Danmark, men det er mange år siden. Der var to store faktorer, der spillede ind i den deroute, som AGF har været igennem; Det var bosmandommen og stadion, der blev bygget forkert. Vi blev overhalet på de parametre.

- Jeg har ikke mistet jordforbindelsen fordi vi var lidt heldige i går (med 2-1-sejren i Esbjerg, red.). Jeg ved godt, at der også ligger noget kulturelt i, at AaB og FC Midtjylland som de jyske klubber har løbet med mesterskaberne de seneste mange år. Men der er ingen tvivl om, at det her giver os andre muligheder.

- Det her får en enorm påvirkning for AGFs fremtid i dansk fodbold, det tør jeg godt at sige. Om det er mig eller andre, der skal arbejde videre med det er fuldstændigt lige meget. Det her er en gylden mulighed for at bringe AGF der frem hvor den fortjener at være, siger Jacob Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Østjyllands Politi: - Det er vigtigt at vi stadig holder sammen - på afstand

Annonce