Annonce
AGF

Direktør: - Et nyt stadion er en gylden mulighed for AGF

AGF kan stile højere når de får et nyt stadion, mener direktør Jacob Nielsen. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Annonce

FODBOLD: Det er ikke kun uden for banen, at AGF får bedre forhold når det nye stadion engang står færdig.

Klubben kommer til at løfte sig helt generelt. Det mener direktør i AGF, Jacob Nielsen, der har svært ved at underdrive betydningen af mandagens nyhed om, at kommunen efter en donation på en halv milliard kroner går seriøst i gang med et bygge et nyt fodboldstadion i Aarhus.

- Det her er altafgørende. AGF er en af de mest vindende klubber i Danmark, men det er mange år siden. Der var to store faktorer, der spillede ind i den deroute, som AGF har været igennem; Det var bosmandommen og stadion, der blev bygget forkert. Vi blev overhalet på de parametre.

- Jeg har ikke mistet jordforbindelsen fordi vi var lidt heldige i går (med 2-1-sejren i Esbjerg, red.). Jeg ved godt, at der også ligger noget kulturelt i, at AaB og FC Midtjylland som de jyske klubber har løbet med mesterskaberne de seneste mange år. Men der er ingen tvivl om, at det her giver os andre muligheder.

- Det her får en enorm påvirkning for AGFs fremtid i dansk fodbold, det tør jeg godt at sige. Om det er mig eller andre, der skal arbejde videre med det er fuldstændigt lige meget. Det her er en gylden mulighed for at bringe AGF der frem hvor den fortjener at være, siger Jacob Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

AGF

For første gang i 11 år: AGF besejrer FC København

Annonce