Annonce
Rejser

Disneyland Paris er åben, men med begrænsninger

Disneyland Paris genåbnede 15. juli, og som altid, når Disney-koncernen står bag, var det ikke bare en lille, fesen fest. Natacha Rafalski (i midten) med titel af præsident i Disneyland Paris, forestod åbningen. Disneyfigurerne går som tidligere rundt i parken og underholder, men indtil videre kan børn ikke hilse på dem i form af fysisk kontakt. Foto: Disneyland Paris

Disneyland Paris er igen klar til at tage imod dagsgæster og turister, som ønsker en eller flere overnatninger på et af resortets hoteller.

Der er dog ikke tale om en total åbning, fremgår det af en pressemeddelelse fra forlystelsesparken. For eksempel kan man i første fase af genåbningen ikke overvære Disney Stars on Parade, Disney Illuminations og flere indendørsshows - alle aktiviteter, som tiltrækker mange mennesker, som står eller sidder tæt.

For mange børn er en af de største oplevelser at hilse på nogle af Disneyfigurerne, som går rundt i parken. Det gør de også nu, og de underholder indimellem, men for at leve op til kravene om fysisk afstand kan man ikke give hånd til dem.

Hvis man agter sig til Disneyland Paris, skal man være opmærksom på, at billetsalget på stedet midlertidigt er lukket. Billetter skal i stedet købes på resortets hjemmeside, via Disneyland callcenter eller hos et af de rejsebureauer, som arbejder sammen med resortet.

Reservationsbetingelserne er desuden lempet, så man op til syv dage før ankomst gratis kan aflyse ophold på et af hotellerne.

Se mere om aktiviteter, billetsalg m.m. på disneylandparis.com. /thor

Foto fra genåbningen af Disneyland Paris. Der er restriktioner på antallet af besøgende i parken, og alle besøgende fra 11 år og opefter skal bære mundbind. Foto: Disneyland Paris
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus

Sygeplejerskerne strejker: De første aflysninger er på vej til patienterne

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce