x
Annonce
Kultur

Dizzy tager dugfriske sange med til Horsens

Tim Christensen, Søren Friis og Martin Niesen dannede Dizzy Mizz Lizzy i 1988, vandt DM i Rock i 1993 og solgte albums i massevis, inden bandet gik på tidsubestemt pause i 1996. Siden fulgte enkelte "genforeninger", og siden 2016, da tredje album kom ud, har trekløveret turneret flittigt. Nu er der nyt album på vej - og et nyt besøg i Horsens. Arkivfoto: Mads Hansen
Rock-fans kan glæde sig til en højaktuel koncert ved premieren på årets Rock i Lunden.

Horsens: Om koncert-magerne hos Horsens & Friends og Musikforeningen Eigils kiggede ekstra godt i krystalkuglen, da de bookede Dizzy Mizz Lizzy til dette års udgave af Rock i Lunden i Horsens vides ikke. Nu viser det sig imidlertid som en ekstra god idé at få Tim Christensen og co. på plakaten.

I hvert fald er det et højaktuelt band, der kommer til byen 15. maj for at åbne Rock i Lunden-sæsonen 2020.

Dizzy Mizz Lizzy har netop offentliggjort, at trioen udgiver sit ny album "Alter Echo" 20. marts. Derefter følger en arena-turné rundt i landet i løbet af april, så bandet vil formentlig også have haft rig mulighed for at spille sig varm inden den lokale koncert.

Annonce

Ad mørkere stier

Allerede sidste år fik rockfans en fornemmelse af Dizzy Mizz Lizzys nye numre, da bandet spillede opvarmning for Lenny Kravitz på Fængslet.

"Helle dusse Dizzy da", lød vores overskrift for artiklen om koncerten, hvor bandet blandt andet testede singleudspillene "California Rain" og "In The Blood". Begge numre er tungere sager, end det rutinerede band tidligere typisk har bedrevet, og meget tyder også på, at det bliver et hårdt rockende visit, publikum kan se frem til i Lunden.

"Dizzy Mizz Lizzy bevæger sig - i det nye årti - hen ad mørkere stier," skriver bandet i en pressemeddelelse om "Alter Echo".

- Vi skriver generelt længere sange i øjeblikket. Det er et lille opgør med den manglende tålmodighed. Hvorfor stresser vi rundt? I vores frygt for at gå glip af noget, går vi i virkeligheden glip af en masse. Prøv at se, hvad der sker, hvis vi er i samme stemning lidt længere tid, siger Tim Christensen om det ny album, der blandt andet rummer det 23 minutter lange nummer "Amelia".

Ved Rock i Lunden-koncerten optræder Dizzy Mizz Lizzy sammen med Go Go Berlin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce