Annonce
Østjylland

Djurs Sommerland gør klar til nye forlystelser

Her er direktør Henrik B. Nielsen fra Djurs Sommerland under etableringen af rutsjebanen Piraten. Den kostede 55 millioner kroner at lave, men det er langt fra slut med investeringer i nye forlystelser. Foto: Flemming Højer
Annonce

»I dag er noget af området lagt ud til især værksteder. Men vi vil gerne sikre den løbende udvikling af Djurs Sommerland ved hjælp af den ny lokalplan. Det gælder hele tiden om at være på forkant med udviklingen i konkurrencen med andre forlystelsesparker,« siger direktør Henrik B. Nielsen fra Djurs Sommerland ved Nimtofte.

De aktuelle planer er ikke en udvidelse af Djurs Sommerland. Det handler om en omprioritering af de formål, som er hæftet på forskellige delområde i forlystelsesparken.

Politikerne er velvillige over for de ønskede ændringer, men forslagene er via lokalplanen sendt i offentlig høring. I den forbindelse kan alle med interesse i Djurs Sommerland komme med kommentarer i de kommende uger. Der holdes også et offentligt møde onsdag 5. maj i Djurs Sommerland.

Efter høringsfasen skal hele molevitten behandles endnu en gang i byrådssalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus

12-årige piger udsat for blotter: Bilist uden tøj kontaktede dem foran skolen

Annonce