Annonce
Østjylland

Djurs Sommerland: Internationale specialister med til at udvikle halloween-stemning

Til Magisk Halloween får rutschebanen Piraten selskab af et syv meter højt skelet. PR-foto
I efterårsferien er forlystelsespark forvandlet til en gigantisk halloween-event for børnefamilier.
Annonce

Nimtofte: Når Djurs Sommerland fejrer Magisk halloween i efterårsferien, er den ellers så grønne park iklædt orange farver, og overalt summer det af magi, (u) hygge og oplevelser.

For eksempel lurer tre meter høje græskar-væsener rundt omkring omgivet af hundredvis af kæmpeedderkopper og raslende skeletter.

Udsmykningen vækkes til live af de 300 medarbejdere, der har skiftet sommeruniformen ud med hekse- og græskarkostumer og ansigtsmaling.

Store halloween-væsener spreder gys og stemning i efterårsferien, og parken pyntes med 25.000 græskar. PR-foto
Annonce

Flere besøgende

Forlystelsesparken har som mål at lave en helstøbt halloween-oplevelse til børnefamilierne.

- Sidste år slog vi besøgsrekord til Magisk halloween med over 95.000 besøgende i løbet af de 9 åbningsdage, og i år forventer vi igen tæt på 100.000 besøgende, siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen i en pressemeddelelse.

Foruden parkens over 60 forlystelser, årets kæmpe nyhed Tigeren og Danmarks største rutsjebaner, kan gæsterne også glæde sig til to store halloween haunted houses, der er udviklet specielt til Djurs Sommerland af internationale specialister.

HekseSkolen er et spændende haunted house for hele familien. Her tager sortklædte hekse gæsterne med på en ”walk-through-oplevelse” gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner.

Mere skræk og gys er der i det scary haunted house, GræskarFabrikken, hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener, under stor tumult, jagter nye ingredienser til fabrikkens suppe.

Annonce

Også i tusmørket

Når tusmørket falder på, kan gæsterne booke bord til to eksklusive aftenevents og slutte dagen af med ekstra halloween-oplevelse og en aften fyldt med gys og (u) hygge.

I Kirkegårdsrestauranten holder de søde hekse aftenselskab og i Personalekantinen fejrer GræskarFabrikkens skøre kokke Jubilæumsfest.

Magisk halloween for hele familien i efterårsferien 12.–20. oktober kl. 10-18.

Det er 10. år i træk, at Djurs Sommerland fejrer Magisk halloween.

Hekse i fuld fart. PR-foto
I GræskarFabrikken – Scary Haunted House – vil levende græskar-væsener måske forvandle dig til suppe. Sådan lyder historien i Djurs Sommerland i efterårsferien. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Aarhus

Ingen fly: Aarhus Lufthavn lukket

Annonce