Annonce
Østjylland

Djurs Sommerland: Internationale specialister med til at udvikle halloween-stemning

Til Magisk Halloween får rutschebanen Piraten selskab af et syv meter højt skelet. PR-foto
I efterårsferien er forlystelsespark forvandlet til en gigantisk halloween-event for børnefamilier.

Nimtofte: Når Djurs Sommerland fejrer Magisk halloween i efterårsferien, er den ellers så grønne park iklædt orange farver, og overalt summer det af magi, (u) hygge og oplevelser.

For eksempel lurer tre meter høje græskar-væsener rundt omkring omgivet af hundredvis af kæmpeedderkopper og raslende skeletter.

Udsmykningen vækkes til live af de 300 medarbejdere, der har skiftet sommeruniformen ud med hekse- og græskarkostumer og ansigtsmaling.

Annonce
Store halloween-væsener spreder gys og stemning i efterårsferien, og parken pyntes med 25.000 græskar. PR-foto

Flere besøgende

Forlystelsesparken har som mål at lave en helstøbt halloween-oplevelse til børnefamilierne.

- Sidste år slog vi besøgsrekord til Magisk halloween med over 95.000 besøgende i løbet af de 9 åbningsdage, og i år forventer vi igen tæt på 100.000 besøgende, siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen i en pressemeddelelse.

Foruden parkens over 60 forlystelser, årets kæmpe nyhed Tigeren og Danmarks største rutsjebaner, kan gæsterne også glæde sig til to store halloween haunted houses, der er udviklet specielt til Djurs Sommerland af internationale specialister.

HekseSkolen er et spændende haunted house for hele familien. Her tager sortklædte hekse gæsterne med på en ”walk-through-oplevelse” gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner.

Mere skræk og gys er der i det scary haunted house, GræskarFabrikken, hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener, under stor tumult, jagter nye ingredienser til fabrikkens suppe.

Også i tusmørket

Når tusmørket falder på, kan gæsterne booke bord til to eksklusive aftenevents og slutte dagen af med ekstra halloween-oplevelse og en aften fyldt med gys og (u) hygge.

I Kirkegårdsrestauranten holder de søde hekse aftenselskab og i Personalekantinen fejrer GræskarFabrikkens skøre kokke Jubilæumsfest.

Magisk halloween for hele familien i efterårsferien 12.–20. oktober kl. 10-18.

Det er 10. år i træk, at Djurs Sommerland fejrer Magisk halloween.

Hekse i fuld fart. PR-foto
I GræskarFabrikken – Scary Haunted House – vil levende græskar-væsener måske forvandle dig til suppe. Sådan lyder historien i Djurs Sommerland i efterårsferien. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

SF's lønloft lugter af misundelse

Skal der været loft på, hvor meget en topchef i en privat virksomhed i Danmark må tjene? Ja, det mener SF, som torsdag aften kom på banen med et forslag, hvor man vil komme uligheden i samfundet til livs ved at diktere, at en topchef maksimalt må tjene 20 gange så meget som virksomhedens lavestlønnede. Diskussionen er væsentlig. Det er den. Uligheden i samfundet er altid relevant at tage fat i og have fokus på, men at tro, at vi kan og skal løse det hele med strammere regler, er ikke ligefrem den mest sympatiske vej at gå. Det hele bliver serveret af SF's Jakob Mark med et citat om, at han ikke forklare, hvorfor der er mennesker, der skal tjene 36 millioner kroner om året. Det er simpelthen for nemt og uden for kontekst at servere et politisk forslag med sådan en tagline. Det svarer til at himle op over, at der er fodboldspillere, der tjener en kvart milliard om året og derfor vil regulere det. Ja, beløbene kan virke absurde, men hvis virksomheden eller fodboldklubben tjener dobbelt så mange penge i dag som for ti år siden, blandt andet fordi topchefen eller fodboldspilleren gør det fremragende, er det så ikke fair, at deres løn også stiger 100 procent, så lønningerne følger med omsætningen? Håbet med SF's forslag er selvfølgelig, at den med den laveste løn kommer tættere på toppen, og derfor udjævner uligheden, men det er forslaget ingen garanti for. Lønloftet kan også betyde, at topchefen blot får mindre i ren løn og dermed betaler mindre til statskassen, for så at få resten af lønnen på den ene eller anden kreative måde.

Annonce