Annonce
Kultur

Djurs Sommerland kåret som ’Årets forlystelsespark’ tredje år i træk

Brødre og ejere af Djurs Sommerland, adm. direktør Henrik B. Nielsen og direktør Michael B. Nielsen. Pressefoto
Endnu en flot titel stryger ind på Djurs Sommerlands CV. For tredje år i træk har børnefamilierne kåret Djurs Sommerland som ’Årets Forlystelsespark’ i Danmark. Prisen blev søndag uddelt ved Børn i byens store prisshow på Dansk Arkitektur Center. Det er prikken over i’et på årets rekordsæson i den østjyske forlystelsespark.

SYDDJURS: - Det er et kæmpe skulderklap, at børnefamilierne endnu engang har stemt Djurs Sommerland til tops, og vi er overvældede og enormt stolte over, at vi vinder den eftertragtede pris igen i år. Med en sæson som i år, med 820.000 gæster og besøgsrekord, er vi ekstra glade for, at gæsterne anerkender vores 650 medarbejderes store indsats, siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen og tilføjer:

- Det er ingen hemmelighed, at vi har løbet stærkt, og vores gode, dedikerede kolleger har hver dag fokuseret 100 procent på at give vores gæster mindeværdige oplevelser.

Det er vigtigt for min bror og mig, at vores park har de helt rigtige rammer, så familierne får de allerbedste oplevelser og minder med hjem fra os.

Henrik B. Nielsen

Djurs Sommerland har i mange år arbejdet målrettet efter, at børnefamilierne skal have oplevelser ud over det sædvanlige, når de besøger forlystelsesparken. De to ejerledere og brødre Michael og Henrik B. Nielsen sætter barren højt og har en vision om, at netop deres sommerland skal være landets bedste forlystelsespark for børnefamilier.

Annonce

De rigtige rammer

- Vi vil vores gæster det bedste. Det er det, der driver os. Det er vigtigt for min bror og mig, at vores park har de helt rigtige rammer, så familierne får de allerbedste oplevelser og minder med hjem fra os. Derfor investerer vi også store beløb i hele tiden at udvikle parken. Alene de sidste 10 år har vi investeret over en halv milliard kroner i vores park, siger Henrik B. Nielsen.

Når Djurs Sommerland åbner igen i 2022, er der nye familieoplevelser for alle pengene. På et areal svarende til cirka fire fodboldbaner åbner et nyt temaland – et Dinosaurland med tre nye forlystelser og 25 animatroniske dinosaurer, der er købt i Texas i USA. Det bliver det 10. temaland i parken.

molu


Annonce
Aarhus For abonnenter

Guide til Michelin-kokkenes favoritspisesteder i Aarhus: Her tager vi hen i vores fritid

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Kommentar: Top seks er fortsat inden for det muliges rige for AGF, men status quo efter 1-1 mod Silkeborg har ikke ligefrem gjort sagen nemmere at løse

Aarhus For abonnenter

Frustrationer står i flammer: Ulovlig strejke og trussel om masse-opsigelser på hospitalet i Skejby

Debat

Ironi kan forekomme: Vores millionby savner da et højhus ved Møllestien?

Debat For abonnenter

Stiften mener: Sygeplejerskerne har fat i den lange ende

DGI til foreninger med coronatvivl: Hold gang i idrætten

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Tre AGFere spillede over par mod Silkeborg - to leverede en decideret ringe indsats

Kultur

Mohamad flygtede fra krigen: Nu er han manden bag stjernerne i Vild Med Dans

Alarm 112

Voldsomt uheld i Aarhus: Bilist ramt af bus

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

AGF

Det var da i grunden en kamp, AGF skulle have vundet, men som de reelt ikke fortjente at vinde

Aarhus For abonnenter

Bor I her? Mette og Philip har lavet interiørbutik i en lejlighed

AGF

AGF-målmand var ved at eksplodere: - De løb jo bare rundt om os

Annonce