Annonce
112

Djursland-brandfolk fik travlt: To brandalarmer på 30 minutter

Arkivfoto: Annelene Petersen
Beredskab og Sikkerhed måtte i løbet af en halv time lørdag aften rykke ud til to meldinger om brand på Djursland.
Annonce

Djursland: Den første melding kom klokken 20.16 og gik på, at der var udbrudt brand nær en traktor i forbindelse med høstarbejde ved Ørsted. Branden havde været forsøgt slukket af anmelder med en pulverslukker, men det var alligevel nødvendigt for Beredskab og Sikkerhed at sende en sprøjte af sted, så ilden kunne slukkes ordentligt.

Den næste melding kom klokken 20.47 fra Åvangen i Balle syd for Grenaa. Her var tyverialarmen i en villa gået, fordi en røgmelder havde slået ud. På overvågningsbilleder kunne sikkerhedsfirmaet bag alarmen se, at der var røgudvikling i huset, hvorfor Beredskab og Sikkerhed blev tilkaldt.

Der blev sendt en sprøjte, en tankbil og en indsatslederbil frem til adressen. Men ved ankomsten kunne det konstateres, at der ikke var tale om ildebrand.

- Det viste sig, at der var en brændeovn i huset, som havde forårsaget røgudviklingen. Ejeren af huset havde allerede fået åbnet alle vinduerne for at få sluppet røgen ud, da vi kom, og derfor kunne vi køre tilbage til stationen, siger indsatsleder Bruno Alexander.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Frosten stoppede igen letbanen: Trods varsler fra DMI fik kulden frit spil

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

AGF For abonnenter

Kommentar: Sportschefen er smuttet, men det betyder ikke, at AGF skal trække håndbremsen

Annonce