Annonce
Østjylland

Djurslands Bank kåret som Østjyllands bedste praktikplads 2020

Djursland Bank har netop vundet priserne som Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed og  Teamprisen efter indstilling fra tre af bankens elever.
Annonce

Djursland: Djurslands Bank har netop modtaget to flotte priser; nemlig som vinder af prisen som Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed og af Teamprisen. Juryen, som har udvalgt Djurslands Bank som vinder af de to priser, består af i alt ti repræsentanter fra virksomheder, uddannelsesinstitutioner, studerende og Aarhus Kommune.

Det var en stolt filialdirektør, Jonas Bloch Witting, som lettere overrasket tog imod Studenterhus Aarhus, da de  kom forbi Djurslands Bank med den gode nyhed.

- Jamen, det var jo en fantastisk nyhed. Nemlig at vi her i Djurslands Bank har vundet hele to priser i årets kåring af Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed, siger Jonas Bloch Witting, som har haft ansvaret for UngBank i Djurslands Bank.

Det er tre tidligere praktikanter i Djurslands Bank, som har indstillet Djurslands Bank til både ”hovedprisen”, Østjyllands Bedste Praktikplads” og til underprisen, ”Teamprisen”. De tre praktikanter, Jonas Pedersen, Christian Hoppe og Nanna Herping, har indstillet banken med baggrund i deres oplevelser i praktikperioden.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Aarhus

Efter kras kritik: Regionen lover nu markant kortere ventetid på at blive corona-testet

Annonce