Annonce
Sport

DM i triatlon til Aarhus

Arkivfoto.

Aarhus skal til september være vært for Danmarksmesterskaberne for hold i triatlon. Mere end 100 hold ventes til start.

Aarhus kommer til at summe af triatlon, når Aarhus Sport Event og IRONMAN til september står bag DM for hold. Samme dag afvikles landets største motionstriatlon - KMD 4:18:4 - samt KMD 5150, der er IRONMANs konkurrence på den olympiske distance.

Danmarksmesterskabet for klubhold har været afholdt siden år 2000, og er et af de mest populære mesterskaber med godt 100 tilmeldte hold af fire deltagere.

- DM for hold er triatlonsportens "sociale" mesterskab, hvor der kan stilles hold i alle mulige sammensætninger og med mange forskellige målsætninger. Fra eliteholdene, der finpudser de mindre detaljer for at tage hjem med de eftertragtede ovale DIF-medaljer, til motionsholdene der deltager på dagen for at have en hyggelig dag med klubkammeraterne. Og med samarbejdet med IRONMAN er vi sikre på en rigtig god stævneplads, gode ruter og afvikling samt mange tilskuere," siger Morten Fenger, der er direktør i Dansk Triatlon Forbund.

- Det er præcis det, vi gerne vil med Aarhus, skabe rammerne for store oplevelser sportsligt. Og kombinationen af hold DM og IRONMAN er virkelig god, og vi glæder os nu endnu mere til at være en god værtsby den 9. september - og dagene op til," siger, Jørn Sønderkjær Christensen, eventchef i Aarhus Events.

Til DM konkurrerer hold fra forskellige klubber mod hinanden på sprintdistancen 750 meter svømning, 20 kilometer cykling, 5 kilometer løb. Et hold består af mindst 3 og højst 4 deltagere fra samme klub. Holdets tider regnes ud fra holdets 3 hurtigste deltager - det vil sige. når 3. mand mand/kvinde kommer over målstregen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Århusianske personligheder har alle lært vigtigheden af at stå sammen

Navne

Aarhus-forfatter Louis Jensen er død

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Aarhus

Konflikt i ældreplejen spidser til: Fagforbund forlader styregruppe bag omstridt omorganisering

Annonce