Annonce
AGF

Dobbelt AGF-målscorer: Vi var ikke ærgerrige nok

Patrick Mortensen har bragt AGF foran med 3-2 kort efter pausen. Smilene stivnede dog hurtigt igen. Foto: Axel Schütt
Patrick Mortensen var efter nederlaget til Silkeborg dybt skuffet over ikke at kunne give de mere end 22.000 fremmødte tilskuere de tre point.

FODBOLD: AGF-spillerne fik en gedigen skideballe af cheftræner David Nielsen nede i omklædningsrummet efter søndagens nederlag på 3-4 til Silkeborg.

En fortjent én af slagsen, hvis man spurgte den dobbelte AGF-målscorer Patrick Mortensen:

- Det handlede ikke så meget om det taktisk. Det var mere i forhold til at holde fast i vores dyder, og at træerne ikke vokser ind i himmelen, selvom vi har oplevet noget succes i en periode. Vi skal lære, at der ikke er noget, der kommer af sig selv. Vi skal være ydmyge og ærgerrige op til hver eneste kamp. Det kræver det i Superligaen. Og det var vi ikke mod Silkeborg. Det fik vi så også at vide, fortalte angriberen efter opgøret.

- Vi skal arbejde for det i hver eneste kamp. Det er 100 procent hver gang. For jeg synes, at vi har holdet til at nå langt, men det har vi også kun, hvis vi ofrer alt, fortsatte Patrick Mortensen, der to gange sendte sit mandskab på vinderkurs med scoringerne til 2-1 og 3-2, men altså måtte gå fra banen med bøjet hoved.

- Jeg er selvfølgelig vildt skuffet. Jeg er skuffet over, at vi ikke kan give vores fans, altså der møder mere end 22.000 mennesker op i dag (søndag, red.), en sejr. Det var en fantastisk kulisse at spille i, og vil vi gerne have det fremover, skal vi vinde nogle kampe. Det irriterer mig rigtig meget, at vi ikke gør det mod Silkeborg, sagde Mortensen.

Han følte ikke, at holdet – trods kampens vigtighed - ramte det rette spændings-niveau.

- Hvorfor vi lige lukker fire mål ind i dag? Ja, jeg tror, at det har noget at gøre med, at vi arbejder godt nok for hinanden. Vi forsvarer ikke 100 procent. Jeg ved ikke, om vi kommer til at undervurdere dem lidt, det er i hvert fald pisse farligt, for falder du lige fem procent i niveau, er der ikke stor forskel på holdene her i Superligaen. Det glemmer vi. Og det er for dårligt, lød det fra AGF-angriberen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];