Annonce
Kultur

Dobbelt op på popsange i festugen: Tina Dickow og Mads Langer spiller ved Musikhuset

Mads Langer og Tina Dickow går på Amfiscenen sammen 1. september. Pressefotos
Den århusianskfødte sangerinde tager skibonitten under armen og de to spiller dobbeltkoncert under årets festuge.

AARHUS: Det er allerede blevet offentliggjort, at det er Aarhus-veteranerne i TV-2, der åbner årets udgave af Aarhus Festuge med en koncert i Rådhusparken, men nu kan Musikhuset også fortælle om musik på den anden side af vejen.

I Musikhusparken bliver der nemlig budt på en dobbeltkoncert med to populære sangskrivere i form af Tina Dickow og Mads Langer. De to går på scenen sammen 1. september, og det glæder kunstnerisk chef i Musikhuset, Mette Kier, sig til.

- Det er lidt af en dansk drømmeduo. Med Tina Dickow på hjemmebane og højaktuelle Mads Langer på samme scene er der lagt op til en stemningsfuld aften med skøn musik i smukke omgivelser. Koncerten sætter prikken over i’et på et forrygende flot og ambitiøst festugeprogram i Musikhuset, siger hun.

Helt specifikt spiller de to på Amfiscenen, der ligger mellem Musikhuset og Aros. Samme scene været rammen om koncerter med blandt andre Bob Dylan, og til juli skal amerikanske Band of Horses spille på den. Men 1. september bliver det altså Mads Langers og Tina Dickows tur.

Billetter til koncerterne kan købes her.

Skulle man få lyst til mere musikalsk stimulans i Musikhuset i festugen, så byder huset også på koncerter med Oh Land, Anthony Strong og Danmarks Underholdningsorkester - sidstnævnte spiller en hyldestkoncert til Sebastian. Derudover kommer canadiske Peaches forbi, og Aarhus Symfoniorkester byder på en Star Wars-filmkoncert.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Østjyllands Politi med i landsdækkende aktion mod planlagt terrorangreb

Aarhus

Efter drama på havnen: Turbåde indstiller al sejlads

Aarhus

Tyv med en sød tand: Kraftig bygget mand stjal en hel palle Blomme i Madeira

Annonce