Annonce
Aarhus

Dobbelt X Factor-chok: Blachman stopper - Schouby tager over

<p>Fotocollage - foto: Martin Sylvest / Kim Haugaard</p>

Fredagens finale i X Factor på DR bliver den sidste for Thomas Blachman i denne omgang. 2017-udgaven skal ifølge DR gentænkes, også i dommerpanelet, hvor Jan Schouby er det første dommernavn, der er på plads.

Bare få timer før vinderen af dette års X Factor skal kåres, er der sprunget en nyhedsbombe i dansk tv-underholdning. Thomas Blachman er med stor sandsynlighed i gang med sit sidste X Factor-show nogensinde.

X Factor 2017, som DR flytter til provinsafdelingen i Aarhus i anledning af kulturby 2017, bliver uden den skaldede musiker, der for alvor brød igennem som forsanger i bandet Aqua.

Den overraskende afløser for Thomas Blachman er Jan Schouby, der er chefredaktør på Århus Stiftstidende, men nok er mest kendt som personen, der er inde i AGF-maskotten Aros.

»Det er kommet bag på mig, at DR har valgt mig til det meget indbringende erhverv. Jeg har ikke en døjt forstand på musik, men DR har lagt vægt på, at jeg er god til at sige min mening,« siger Jan Schouby.

Med valget af Jan Schouby går DR i en helt ny retning. Som Blachmans afløser skal seerne således vænne sig til en meget mere hårfager type, som samtidig taler i en dialekt, som folket forstår.

Selv siger Jan Schouby om forskellen mellem de to: »Jeg bliver en markant anderledes dommer end Blachman, som har det med at pakke sine synspunkter ind i vat. Der er jeg en mere ligefrem type.«

Hvem der skal gøre Jan Schouby selskab i dommertrioen bliver først offentliggjort den 1. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny finansdirektør i Atea

AGF

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

Annonce