Annonce
Aarhus

Dolce Vita har Aarhus' bedste is: Ny butik på tegnebrættet

Ejer Roberto Damo laver stadig selv de fleste af isene. Foto: Kim Haugaard
Århus Stiftstidendes læsere har kåret Dolce Vita som Aarhus' bedste is. Hæderen vækker stor glæde hos ejeren, som prioriterer høj kvalitet, gode råvarer og input fra kunderne.
Annonce

AARHUS: Den bedste is i Smilets By finder du hos Dolce Vita. Det mener Århus Stiftstidendes læsere i hvert fald.

9. august lukkede en online-afstemning om, hvor man får den bedste is i Aarhus, og her blev vinderen altså Dolce Vita, som løb med over 25 procent af de i alt 3.800 stemmer.

Sejren vækker stor begejstring hos indehaveren af Dolce Vita, Roberto Damo.

- Vi takker mange gange for nomineringen. Det er jo dét, vi arbejder for. Vi kæmper for kvalitet, og det her er en blåstempling af vores arbejde, siger han til Århus Stiftstidende.

Annonce

Traditionel is står stærkest

Roberto Damo er uddannet ismager fra Venedig, og han har taget passionen for ægte, italiensk kvalitet med sig til Aarhus. Smag og gode, naturlige råvarer er en stor faktor i udarbejdelsen af Dolce Vitas omkring 30 forskellige slags is. Det er primært traditionelle is-varianter, som bliver langet over disken, men der er også åbenhed overfor nye smagsindtryk.

- Danskerne er generelt set konservative i forhold til is, men vi prøver at eksperimentere lidt. Derudover tager vi også gerne i mod gode råd fra vores kunder til nye smagsvarianter, når de for eksempel har været på ferie i Spanien, Italien eller Grækenland, siger Roberto Damo.

Og netop danskernes konservative tilgang til is, gør sig udslagsgivende i salget hos Dolce Vita.

- Favoritterne er chokolade, jordbær, vanilje og stracciatella. Men vores lidt mere eksperimenterende hvid-ckokolademousse og tiramisu-mousse sælger faktisk også godt, siger Roberto Damo.

Annonce

Ny isbutik på tegnebrættet

Dolce Vita langede for første gang is over disken i 2002, da Roberto Damo startede op på Tordenskjoldsgade på Trøjborg. Siden er der kommet tre andre butikker til - én i Bruuns Galleri, én i Veri-centret og én på Kridthøj Torv. Den italienske ismager vil dog ikke udelukke, at der kan komme endnu en butik til den lille is-familie.

- Der er en ny isbutik på tegnebrættet. Vi vil gerne have en butik nede ved Aarhus Ø, men der er lidt problemer med at finde en ordentlig lokation, siger Roberto Damo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Aarhus

Erhvervslivets stemme vil tilbage i byrådet: Steen Stavnsbo skal genrejse de Konservative i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

AGF

David Nielsen: Kommer der flere nye spillere ind, er det da en super bonus

Annonce