Annonce
AGF

Drømmer om Europa: Milan Jevtovic er klar til at vise AGF-fans sine evner

Milan Jevtovic føler sig klar til at spille i de kommende kampe. Foto: Axel Schütt
Den nye serber i AGF tripper for at komme på banen efter en skadesplaget sæsonstart.
Annonce

FODBOLD: Et nyt ansigt i AGF-truppen denne sæson er serbiske Milan Jevtovic.

Den 27-årige kantspiller kom i sommer fra Røde Stjerne og har indtil videre blot spillet 37 minutter for "De Hvi'e" efter to indskiftninger i starten af sæsonen.

Jevtovic har siden skiftet haft skadesproblemer, men serberen er ved at være skaderne kvit og er mere end klar til at vise holdets fans, hvad han kan tilbyde.

- Jeg er klar til kamp. Jeg føler mig fit og er glad for at være tilbage på træningsbanen. Jeg glæder mig til at vise fansene, hvad jeg kan på banen, siger Jevtovic efter mandagens træning på Fredensvang.

Annonce

Ivrig til træning

Og hvad kan han så, ham den serbiske kant?

- Jeg er en stærk 1-mod-1-spiller. Jeg søger udfordringen og kan godt lide at drible. Derudover så er jeg en spiller, der gerne skal kunne levere mål og assists og på den måde hjælpe holdet, fortæller han.


Jeg hørte, at det er en god klub, der udvikler sig fra sæson til sæson. Klubben vil hele tiden blive bedre og kæmpe med om Europa-pladserne. Det er en drøm for mig og sikkert alle andre fodboldspillere at spille europæisk, så det håber jeg også kommer til at ske i AGF.

Milan Jevtovic


Jevtovic holdt sig heller ikke tilbage til træningen. På trods af formaninger fra den fysiske stab om at undgå sprinter, tonsede den ivrige serber rundt på træningsbanen. Han stoppede dog lidt før tid, da han stadig skal passe på knæet.

- Jeg havde det fint derude på træningsbanen. Når jeg først er i gang, giver jeg den fuld gas, så tænker jeg ikke så meget over det, siger han.

Annonce

Hørte godt om AGF

Milan Jevtovic havde før skiftet til AGF hørt godt om både klubben og Superligaen på forhånd fra blandt andet Uros Matic og Mike Jensen, som han spillede med i Rosenborg.

- Jeg hørte, at det er en god klub, der udvikler sig fra sæson til sæson. Klubben vil hele tiden blive bedre og kæmpe med om Europa-pladserne. Det er en drøm for mig og sikkert alle andre fodboldspillere at spille europæisk, så det håber jeg også kommer til at ske i AGF, siger han.

Fakta om Milan Jevtovic

  • 27 år
  • Kantspiller
  • Kom til AGF fra Røde Stjerne denne sommer
  • Har spillet en enkelt kamp for det serbiske U23 landshold

Jevtovic håber også at blive længe i Aarhus og spille fast for holdet. Andet vil han ikke forholde sig til.

- Jeg fokuserer 100 procent på AGF. Vi skal spille med i toppen af ligaen og forhåbentlig i Europa. Jeg kan ikke vente med at spille og glæder mig til at vise fansene, hvad jeg kan, siger serberen.

AGF spiller næste kamp 18. oktober hjemme mod AC Horsens. Måske med Milan Jevtovic i truppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Annonce