Annonce
Aarhus

DR-ansatte får 60.000 kroner for at flytte til Aarhus

<p>DR Sporten skal fra 1. januar 2018 produceres fra Aarhus. Arkivfoto: Scanpix</p>

Medievirksomheden DR vil flytte en stribe redaktioner til Aarhus fra København. I dag, mandag, udløber medarbejdernes frist for et ja eller nej. En flyttebonus på 60.000 kroner skal hjælpe med overgangen.

Omkring 165 medarbejdere, hvoraf langt den største del skal placeres i Aarhus, skal i dag meddele ledelsen i DR, om de er klar til at rykke med deres job fra Købehavn til Provinsen. Medarbejderne får blandt andet en »flyttegulerod« på 5000 kroner hver måned i et år - 60.000 kroner - for at rive sig selv og familien op og flytte fra hovedstaden til Aarhus.

Annonce

Flyttebonusen er en del af den aftale, der blev lavet mellem DRs ledelse og medarbejderne, da ledelsen i april meddelte den store plan om udflytning.

Mandag har en stribe medarbejdere, ifølge Mediawatch, frist for at svare tilbage på, om de er villige til at flytte fra DR på Amager i København til blandt andet DR i Aarhus eller rettere til Olof Palmes Allé i Skejby.

Det er medarbejderne i DR Videnskab, Vejret og Kultur, der skal beslutte, om de vil rykke med redaktionerne til Aarhus og Aalborg.

Sportsredaktionen, der ifølge planerne skal rykke til Aarhus 1. januar 2018, mens de andre redaktioner rykker tidligere i 2017, har fået en længere svarfrist.

Planen lyder på, at DR Videnskab i fremtiden placeres i Aalborg, mens DR Vejret og kulturredaktionen flytter til Aarhus lige som DR Sporten.

Præcist, hvor mange ansatte der egentlig skal flyttes, får ledelsen først en foreløbigt overblik over i dag, når tilbagemeldingerne er på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Bilisterne kæmper om udendørs parkeringspladser: Samtidig står supersygehusets p-hus halvtomt

Aarhus

Nyt miljøvenligt våben mod glatte fortove: Vulkansk aske erstatter salt og sand

112

Skulle tisse men fik ølkrus i hovedet: Tumult i nattelivet endte med kvælertag

Annonce