Annonce
Aarhus

DR flytter flere til Aarhus: Hele landet skal dækkes

DR flytter igen en redaktion til Aarhus. Foto: Erik Refner/Scanpix
Fra marts skal hele indlandsdækningen i DR koordineres fra Aarhus.

AARHUS: DR flytter - endnu en gang - redaktioner til Aarhus. Det fortæller statsradiofonien på sin hjemmeside.

Tidligere er både Vejret og Sporten som bekendt flyttet til adresser i postnumre, der starter med 8, og nu handler det om indlandsdækningen, der får et løft. Der bliver taler om en redaktion, som skal dække hele landet i samarbejde med DR's distrikter, og det skal altså koordineres fra Aarhus.

- Ved at samle indlandsdækningen i Aarhus vil vi skabe en mere balanceret nyhedsdækning, så vores indhold i højere grad afspejler hele Danmark og binder befolkningen sammen på tværs af forskelle. Vi vil være bedst på dagens store historier og sætte dagsorden med nye vinkler. Og så skal vi blive bedre til at fastholde fokus på de store historier over flere dage, siger nyhedsdirektør i DR, Sandy French i et interview med DR.dk.

Flytningen betyder, at nogle medarbejdere bliver flyttet til nye redaktioner, men skulle hverken betyde flere eller færre ansatte i DR, fortæller direktøren. Ændringerne træder i kraft 1. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Naturligvis skal vi stille krav til Nemlig.com og alle andre: Virksomheder skal ikke score fortjeneste på ryggen af de ansatte

Aarhus For abonnenter

Hvad blev der af Sculpture by the Sea? Aros-direktør drømmer om igen at vise strandkunst

Annonce