Annonce
Aarhus

DR-vært vil ikke flyttes til Aarhus - men det vil en anden kendt vært

<p>Søren Reedtz har meddelt DR, at han ikke tager med til Aarhus, når Sporten flyttes til byen. Det gør til gengæld Henrik Liniger (th). Fotos: Scanpix/DR </p>

Sportsvært på DR, Søren Reedtz, vil ikke flytte med til Aarhus, hvor sportsredaktionen skal flytte til i 2018 fra DR Byen i København. Til gengæld har Henrik Liniger meddelt DR, at han gerne flytter med.

Annonce
Aarhus er en dejlig by, siger mange. Men ikke alle er klar til at flytte til byen. Især ikke, hvis de skal tvangsflyttes til Smilets By. Det gælder blandt andre den kendte sportsvært Søren Reedtz.
Søren Reedtz søger nyt job. Bare ikke i Aarhus, men i pendlerafstand til Vanløse, skriver han på sin Facebook. Han vil ikke tvangsflytte sin familie til Aarhus.
DR besluttede i april, at DR Sportens medarbejdere skal holde flyttedag fra DR Byen på Amager i København til Aarhus i 2018. Ansatte skal melde ind, hvis de ikke vil tage turen til Aarhus. Det har Søren Reedtz meddelt sin ledelse, at han ikke vil, skriver han på Facebook. Han bor i dag med sin familie i Vanløse.
»Jeg har her til formiddag de facto skrevet under på min egen fyreseddel. DR Sporten bliver, som mange ved, tvangsflyttet til Århus. Jeg tvangsflytter ikke min familie, og med den beslutning er jeg opsagt med sidste arbejdsdag 31. januar 2018. Det er ikke med min gode vilje, for DR Sporten har været en stor del af mit liv de seneste 16 år,« lyder det fra Søren Reedtz på det sociale medie.
En anden kendt sportsværk, Henrik Liniger, meddelte tirsdag, at han gerne vil med til Aarhus og derfor fortsætte som ansat på Sporten.
Et andert kendt ansigt i DR-sammenhæng, eks-fodboldspilleren Peter Møller, der også er et kendt ansigt i sportens verden på DR, har forlængst meddelt sin ledelse, at han heller ikke skal til Aarhus med sin familie.
Søren Reedtz skriver også på Facebook, at han ikke forstår flytningen.
»Ikke mange DR-afdelinger kommer så meget rundt i landet som Sporten, og jeg er stoppet med at forsøge at finde en mening med udflytningen. Vi blev et offer i et politisk spil,« skriver Søren Reedtz, der samtidig søger job:
»P.S. Job søges i pendlerafstand fra Vanløse.«
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Annonce