Annonce
AGF

Drabelig kamp om Europa venter for AGF: - Nu er der én kamp tilbage, og den skal vi angribe

AGFs cheftræner David Nielsen taler med spillerene, mens dommer Jens Grabski Maae bliver skiftet ud med Sandi Putros i kampen mod Brøndby. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix 2020)
På onsdag venter OB i en enkelt kamp om europæiske kampe på Ceres Park.
Annonce

FODBOLD: AGF ender med bronzemedalje.

Det står klar efter den sidste "almindelige" spillerunde i Superligaen i 19/20-sæsonen.

Men sæsonen er overhovedet ikke slut endnu.

For på onsdag venter OB på Ceres Park i et opgør, hvor vinderen tager den sidste plads i europæisk fodbold til næste sæson. Et opgør, der med stor garanti bliver fyldt med nerve, intensitet. Og hvem ved? Måske ender det med 120 minutter og straffesparkskonkurrence.

Casper Højer Nielsen glæder sig til at få endnu en kamp på Ceres Park. En kamp, der bliver nummer 37 i ligaen i denne sæson.

- Vores chancer er fine mod OB, men vi må ikke glemme, at det er en stor klub, og jeg synes, de har et godt hold. Vi skal yde vores absolut bedste for at få en plads i Europa.

I kommer med en lille skuffelse her. De kommer fra en succes. Hvad betyder det?

- Jeg tror ikke, det betyder det store. Vi har været gode til, at når har lavet kæmpeskuffelser, har vi rejst os. De gange, vi har været allerhøjest oppe at flyve, har vi også nogle gange efter leveret noget lort. Så det ser jeg ikke som noget skidt, siger Casper Højer Nielsen.

Annonce

Ikke mange ord om strukturen

Da det tidligere i dag stod klart, at det var OB, som efter dobbeltopgør mod AC Horsens tog syvendepladsen og dermed pladsen i playoff-kampen mod AGF, sagde fynboernes cheftræner Jakob Michelsen, at strukturen ikke var fair.

Superligaen

AGF - Brøndby IF 0-1 (0-0)

0-1 Jesper Lindstrøm (73.)

AGF (4-3-3): William Eskelinen - Kevin Diks (Alexander Munksgaard 74.), Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Benjamin Hvidt (Albert Grønbæk 79.), Nicolai Poulsen, Bror Blume (Nicklas Helenius 74) - Jon Dagur Thorsteinsson (Gift Links 59.), Patrick Mortensen, Jakob Ankersen

Brøndby IF (3-5-2): Marvin Schwäbe - Sigurd Rosted, Andreas Maxsø, Anthony Jung - Andreas Bruus, Jesper Lindstrøm (Hjörtur Hermannsson 77), Morten Frendrup, Anis Ben Slimane (Josip Radosevic 71.), Kevin Mensah (Simon Tibbling 71.) - Simon Hedlund (Lasse Vigen Christensen 67.), Mikael Uhre

Advarsler: AGF: Kevin Diks, Sebastian Hausner, BIF: Jesper Lindstrøm, Andreas Maxsø, Anthony Jung, Kevin Mensah

Rødt Kort: BIF: Andreas Maxsø (76.)

Dommer: Jens Grabski Maae. (erstattet af Sandi Putros efter 42 minutter)

Tilskuere: 8.480

Det var dog ikke nødvendigvis en diskussion, Casper Højer Nielsen havde lyst til at gå ind i kort efter slutfløjet mod Brøndby IF, mens mågerne zikzakkede rundt over Ceres Parks græstæppe.

- Jeg ved ikke, om strukturen er fair. Det er der heldigvis nogle andre, der er lidt klogere end mig, som kan tage stilling til. Men det er klart, at nu er der en kamp tilbage, og den skal vi angribe, og så må vi se, hvad det skal blive til, siger Casper Højer Nielsen.


Jeg ved ikke, om strukturen er fair. Det er der heldigvis nogle andre, der er lidt klogere end mig, som kan tage stilling til.

Casper Højer Nielsen


AGF har en gang tidligere været i den direkte kamp om Europa. Det var tilbage i 2018, hvor "De Hvi'e" endte som nummer syv. Dengang endte det dog ulykkeligt, da holdet tabte 4-1 til FC København på udebane.

Kampen mod OB spilles på onsdag og har kampstart klokken 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce