Annonce
Østjylland

Drenge løber 1000 km på løbehjul

<p>1000 kilometer på bare ti dage lyder som en barsk omgang, og de to drenge håber, at ­mange vil støtte det gode formål. Privatfoto</p>

Der skal gode ben til, men det har de to elever på Odder Gymnasium, Allan Ludvigsen og Frederik Woldenhof allerede bevist, at de har.

De planlægger at køre 1000 km på løbehjul med det formål at samle penge ind til Kræftens bekæmpelse.

Annonce

Sidste år i efterårsferien kørte de en tur på 400 km. fra Odder til København, så de ved, hvad det kræver at få lange distancer klaret på et løbehjul.

De to, der begge er 19 år, har sat sig for at køre Jylland rundt -1000 kilometer på 10 dage med start omkring 24. juli.

De har oprettet en facebookside, hvor interesserede vil kunne følge projektet, se ruten og gerne støtte med penge.

»Selve indsamlingen laver vi via Kræftens Bekæmpelse, hvor man kan starte sin egen indsamling. Vi håber på at finde en masse sponsorer, som vil støtte pr. kørt kilometer og også, at der undervejs vil være mennesker, der sender bidrag,« fortæller Allan Ludvigsen.

De har planlagt turen, så de er af sted ultimo juli til primo august.

»Vi har oprettet en facebook side, hvor vi dagligt vil lave opdateringer på vores tur: www.facebook.com/tourdejylland. Aktivitet på siden begynder dog først op til turstart,« siger han.

Allan Ludvigsen går i 2. g, mens Frederik Woldenhof bliver student i år.

Turen til sommer bliver lidt bedre planlagt end den første tur, blandt andet i forhold til at arrangere overnatning. Men de to drenge vil ikke love at følge planen slavisk. For der skal jo være plads til at møde en masse fantastiske og gæstfrie mennesker undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling For abonnenter

Byrådsmedlem er bekymret for kulturarven: Stigende antal bevaringsværdige ejendomme rives ned

Annonce