Annonce
Aarhus

Drenge overfaldet på rutebilstationen: Hit med Jeres Mobilepay-kode

De to drenge ventede på en bus på rutebilstationen i Aarhus, da de blev overfaldet verbalt og forsøgt truet til at give adgang til deres mobilbank. Foto: Scanpix

To drenge blev søndag overfaldet på Aarhus Rutebilstation af unge mænd, der krævede, at de loggede ind på deres Mobilepay og overførte penge penge til deres konti.

AARHUS: To drenge blev først overfuset, da de ventede på bussen på Aarhus Rutebilstation. Så blev de lovet tæsk af nogle unge mænd, der ville lænse drengenes Mobilepay-konto.

Overfaldet skete søndag aften ved 21-tiden. De to drenge på 16 og 17 år blev kontaktet af to mænd, da de ventede på en bus. Da bussen kom, steg to meget berusede mænd ud og tog kontakt til de to drenge.

Til at begynde med var der en god tone, og den ene af mændene spurgte ind til, hvor drengene havde været henne, og hvor de skulle hen nu. Pludselig ændrede tonen sig, og mændene virkede truende og én af dem tog fat i kraven på den ene af drengene og truede ham verbalt. Den anden spurgte nu til, om drengene havde penge på sig.

Ingen af drengene havde nogen penge på sig, hvilket de skulle bevise ved at fremvise deres punge. Mændene krævede nu i stedet, at drengene overførte penge til dem på Mobilepay. Begge drenge svarede, at de ikke havde nogen penge på deres konti. Det gjorde den ene af mændene endnu mere vred, og han truede dem med tæsk, hvis de ikke kunne bevise det, hvilket de gjorde ved at logge på deres mobilbank.

Annonce

Politiet på sporet

Herefter opgav mændene og forlod stedet. De gik først ned i p-kælderen ved Domino's Pizza, men kom kort efter op igen og fortsatte i retning mod banegården. De to drenge hoppede på bussen og kørte hjem, oplyser Østjyllands Politi.

De to mænd beskrives som:


  • A: Mand, dansk af udseende, 19-22 år, 170-175 cm høj, almindelig kropsbygning, lys i huden, sort kort hår, havde skægstubbe med sparsom skægvækst. Han talte dansk og var iført en sort cap med hvid skrift, sort/mørkblå "bumperjakke", sorte bukser og sorte sko.
  • B: Han var den toneangivende og truende: Mand, mellemøstlig af udseende, 19-23 år, 175-180 cm, kraftig af kropsbygning, mørk i huden, brunt kort hår, havde mørkt fipskæg og "dun" på kinderne. Han talte dansk og var iført en sort nylon træningstrøje med guldtryk og striber samt lynlås, sorte bukser, stor sølvring med indgravering på højre ringfinger.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have overværet episoden og som eventuelt kan bidrage med yderligere oplysninger om de to mænd. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce