Annonce
Sport

Drengedrøm går i opfyldelse: Østjyde får debut i et af verdens hårdeste 24-timers løb

Nicolaj Kandborg stiller stil start ved 24 timers løbet på Nürburgring til juni. Privatfoto: Christian Frays
Nicolaj Kandborg har skrevet kontrakt med GITI Tire Motorsport om at stille til start i 24-timers løb på legendariske Nürburgring til juni.

MOTORSPORT: Når der i begyndelsen af juni gasses op til det årlige 24-timers racerløb på Nürburgring Nordschleife, så bliver det med en østjyde i feltet.

23-årige Nicolaj Kandborg har indgået en aftale med GITI Tire Motorsport om at blive en del af deres team til løbet, som regnes blandt de hårdeste racerløb i verden.

Med underskriften på den nye aftale går en mindre drengedrøm i opfyldelse for den østjyden, der udover det store løb, kører fast i Nürburgring Langstrecken Series og derfor har et glimrende kendskab til den legendariske bane i Tyskland.

Annonce

- Da jeg besluttede mig for at jagte den tyske drøm var det med en ambition om at køre 24 timers-løbet næste år. At jeg nu står med en aftale om at køre løbet om en måneds tid - det er helt vildt, siger Nicolaj Kandborg, som allerede i den kommende weekend skal køre på Nürburgring for at deltage i kvalifikationsløbet forud for det store løb i juni måned.


Da jeg besluttede mig for at jagte den tyske drøm var det med en ambition om at køre 24 timers-løbet næste år.

Nicolaj Kandborg


Nicolaj Kandborg kommer til at deltage i 24 timers-løbet i samme bil, som han deltager i NLS-mesterskabet; en nybygget BMW 330i, og flere af teamkammeraterne er også de samme, mens den endelige sammensætning af kørere ikke er offentliggjort endnu.

Kandborg skal køre i en BMW 330i til løbet. Privatfoto: Christian Frays


- Jeg er så taknemmelig for at mine sponsorer har gjort det her muligt. Især BaCoGa, Racing Team Alexander, Niels Henrik og Dan Nielsen har været en stor hjælp, så jeg håber at kunne give et flot resultat som tak, siger Nicolaj Kandborg.

ADAC TOTAL 24-Hour Race køres 3-6. juni. Løbet vises gratis på Youtube.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce