Annonce
AGF

Drive-in fodboldfest på Tangkrogen: AGF byder på superligafodbold og musik fra Jøden

AGF-spillernes første kamp 28. maj bliver sendt direkte på drive-in scenen på Tangkrogen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Lokalopgøret mellem AGF og Randers FC i Superligaen bliver vist på byens store drive-in scene ved Tangkrogen.
Annonce

FODBOLD: Når stadion er lukket for tilskuere, må man finde andre måder at se fodbold på. AGF har tidligere præsenteret det virtuelle stadion og fredag åbnede klubben op for et nyt tiltag. Drive-in fodbold.

Lokalopgøret mellem AGF og Randers FC 28. maj kan nemlig ses på Tangkrogen, hvor AGF i samarbejde med Ceres og Aarhus City Forening inviterer til drive-in fodboldfest på byens store drive-in scene, som tidligere har haft koncerter og foredrag på programmet.

28. maj begynder opvarmningen til kampen klokken 18 og byder blandt andet på musik fra Jøden, en præsentation af holdopstilling fra cheftræner David Nielsen, ligesom der vil være nogle af de AGF-spillere, der ikke skal i aktion i lokalopgøret.

Klokken 19 vises kampen på storskærmen.

- Under corona-krisen har århusianerne kunnet samle sig i deres biler på Tangkrogen, som derfor er blevet byens store scene i de her tider, der har samlet Aarhus om mange gode opleveser. Så vi er rigtig glade for, at vi nu - i et godt samarbejde med Aarhus City Forening og Ceres - også kan tilbyde en anderledes og spændende fodboldoplevelse på byens mest centrale scene, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

Fodboldarrangementet på Tangkrogen er åben for alle og koster 400 kroner pr bil. AGFs sæsonkortholdere får dog 50 procent rabat på billetten.

Pladsen åbner klokken 17 og alle biler skal være på plads klokken 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce