Annonce
Aarhus

Dronningen frabeder sig blomster på sin fødselsdag: - Send dem til jeres egne ældre i stedet

Dronning Margrethe frabreder sig blomster i forbindelse med sin 80-års fødselsdag senere i april. Hun opfordrer i stedet til, at man giver dem til ensomme eller sårbare ældre - eller til egne familiemedlemmer. Arkivfoto: Ints Kalnins
Hendes Majestæt Dronningen har et særligt ønske i anledningen af sin 80-års fødselsdag den 16. april og de efterfølgende fejringer.
Annonce

AARHUS: Hvert år modtager dronning Margrethe blomster og hilsner fra danskere, der gerne vil ønske hende tillykke med fødselsdagen.

I år har dronning Margrethe dog et andet ønske: Send buketten til en af de mange medborgere, der har det svært i denne tid, eller til et kært familiemedlem.

På Marselisborg Slot i Aarhus er der normalt også tradition for, at århusianerne efterlader en hilsen eller en buket blomster foran slottet i forbindelse med fødesesdage eller andre særlige anledninger.

Senest ved dronning Margrethes 79-års fødselsdag sidste år, men også ved prins Henriks død, hvor pladsen foran Marselisborg Slot nærmest var forvandlet til et blomsterhav.

Men i år er Dronningens håb og opfodring altså, at man i stedet sender en blomst eller en hilsen til en, man har kær.

Dronning Margrethe modtager normalt masser af hilsner og buketter i forbindelse med sin fødselsdag eller ved andre særlige lejligheder. Her er det i forbindelse med prins Henriks død. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Fødevarestyrelsen afviser at give millioner til corona-minkprojekt

Aarhus For abonnenter

Aarhus Lufthavn har også planer om en jernbane

Annonce