Annonce
Østjylland

Dronningen skal opleve Verdensballet på Møllerup Gods

Dronningen deltager igen i år, når Verdensballetten danser foran hovedbygningen på Møllerup Gods lørdag 13. juli kl. 19.30. PR-foto
Annonce

Syddjurs: De verdenskendte dansere og musikere fra Verdensballetten er igen i år klar til at optræde under åben himmel. Blandt gæsterne er også dronning Margrethe, når Verdensballetten besøger Møllerup Gods lørdag 13. juli.

- Det er en stor glæde, at H.M. Dronningen vil overvære Verdensballetten på Møllerup, og vi ser frem til at kunne præsentere endnu et spændende og varieret program i Møllerups hyggelige rammer, udtaler godsejer Anne Sophie Gamborg, der sammen med sin mand Stig Gamborg, vil holde dronning Margrethe med selskab under besøget.

Det er ottende gang, at Møllerup Gods byder på både verdensstjerner og lokale indslag. Dagen udfolder sig i de kulturhistoriske rammer på Møllerup Gods, hvor scenen er sat op foran hovedbygningen, der således danner lærred for Verdensballettens stjerner.

Dagen starter allerede kl. 16, hvor godsets park åbner for picnic. Gæsterne får mulighed for at deltage i historisk rundvisning eller et foredrag om hamp. Hubertus Kroen er også åben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce