Annonce
Debat

Du glemmer det væsentlige: Hvorfor puttede politiet med sandheden?

Væsentligt: I relation til tvisten mellem Pia Kjærsgaard og Jan Schouby forekommer det, som om chefredaktøren helt har mistet sansen for det væsentlige, idet det er både kriminelt og livsfarligt at smide om sig med kasteskyts, i dette tilfælde mod en studentervogn. Herudover er det dybt tankevækkende, at politiet prøver at dølge fakta og - efter min mening - voldsomt samfundsskadeligt, at vi ikke kan have ubetinget tillid til såvel politiet som tillid til, at pressen tager fat på de reelle problemer.

Jeg mener, at den mest pinlige i dette tilfælde er pressen, her Jan Schouby, der åbenbart alene er interesseret i at “kaste skyts” på Pia Kjærsgaard og dermed pudse sin glorie end at tage fat på de reelle problemer, nemlig dels den farlige adfærd fra de unges side, dels hvad der får politiet til at omgå sandheden. På med vanten, min gode Schouby - der er nok at tage fat på. Endelig tales der meget i dag om at holde en ordentlig tone i debatten, og her er der virkelig plads til forbedring fra din side. Dine udgydelser forekommer mere som en personlig vendetta end saglig journalistik.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce