Annonce
Aarhus

Privat shoppetur: Du kan nu booke en tid alene i århusiansk dametøjsbutik

Lenette Grove oplever, at mange af hendes faste kunder ringer til hende i disse dage for at bakke hende op i en svær tid for den lille butik. Foto: Flemming Krogh
Dametøjsbutik i Aarhus giver kunderne særlig betjening i denne tid, hvor man kan booke en time alene i selskab med indehaver Lenette Grove.

AARHUS: Hylder og stativer er fyldt med de nyeste kollektioner med dametøj i butikken Kirsten Grove. Indehaver Lenette Grove har købt forårsvarer ind, som hun plejer. Uden at forestille sig, hvilken udfordring hun ville komme til at stå med.

Nu har Corona-krisen ramt hendes lille butik i midtbyen, hvor tilfældige kunder og i høj grad faste kunder igennem årene trofast har handlet. Med stor tiltro til Lenette Groves sans for stilrigtigt tøj til kvinder.

- Jeg er meget udfordret i denne tid. I går kom der tre kunder ind i butikken. Det kan jeg slet ikke leve af, fortæller Lenette Grove, der overtog butikken fra sin eks-svigermor tilbage i 2007.

Hun overtog butikken, kort før finanskrisen ramte landet, og måtte arbejde sig langsomt op. Nu føles det nærmest uvirkeligt for Lenette Grove at skulle gentage den rejse med sin butik.

Men Lenette Grove er ikke typen, der lader sig slå ud. Da hun ikke har en web-shop, hvor hun sælger sine ting fra, er hun begyndt at lægge opslag på de sociale medier.

- Jeg har netop lagt billeder ud til mine følgere på nettet med de her sko, siger Lenette Grove og viser et foto frem på sin mobil af nogle smarte sneakers, som netop er kommet til salg.

Kunderne kan vælge at købe skoene eller noget andet fra deres computer derhjemme. Når tingene er betalt, leverer Lenette Grove gerne varerne.

Dametøj

Kirsten Grove

Adresse: Banegårdsgade 12, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Mandag til torsdag: 11-17.30. Fredag 11-18. Lørdag 10-14

Telefon: 86 13 07 00

Hjertebarnet

Den fysiske butik i Banegårdsgade er Lenette Groves hjertebarn. Det mærker man i den intime butik. Det er her, hun tilbringer det meste af sin tid med at drive butik med fokus på at yde god service.

De snævre rammer er naturligvis en ekstra udfordring i en tid med en smittende virus. Derfor er Lenette Grove ekstra påpasselig med at spritte håndtag og dankortterminal af. Spritdispensere står fremme flere steder.

En ny regel lyder på én kunde ad gangen i prøvelokalet i bagbutikken.

Som noget særligt kan kunder booke en time i selskab med Lenette Grove.

- Det er noget, jeg tilbyder i ydertimerne af dagen. Der er allerede flere af mine kunder, der har booket tid, fortæller Lenette Grove, som havde en en-til-en-kunde inde i butikken denne formiddag.

- Det var hyggeligt. Hun købte for 2.000 kroner, så det var en god handel. Det er altafgørende for mig, hvis jeg skal overleve i disse tider, understreger Linette Grove og finder et alvorligt blik frem i sit ellers smilende ansigt.

Idéen med at give en kunde særlig opmærksomhed i en hel time kan være brugbar i fremtiden.

- Måske indfører jeg en-til-en som en fast del af butikken,når krisen forhåbentligt snart aftager, siger Lenette Grove og suser hen mod butiksdøren, hvor en midaldrende kvinde er på vej til at vende om, da hun fejlagtigt tror, at butikken er lukket.

Der kommer stadigt enkelte kunder ind i Lenette Groves dametøjsbutik, hvor der er taget forbehold for smittefaren. Foto: Flemming Krogh
Annonce
AGF For abonnenter

Bagkanten: Der er flere plusser end minusser ved AGF's nye formation

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Sara Slotts karriere slutter med styrt i OL-semifinalen

Aarhus For abonnenter

Fra hobby til millioner: Det har kostet Mia og Kenneth blod, sved og tårer at holde fast i succesen

Aarhus

Mandagens coronatal: Nye smittede holder sig under 100

Østjylland

Slap dog lige en lille smule af: Humoristiske trafikskilte skal få bilister til at slippe speederen på de små sommerhusveje

Aarhus For abonnenter

Mark sælger brygudstyr: Sådan kommer du i gang med at brygge øl

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

60 år: En karriere i bæredygtighedens tegn

Alarm 112

Kvinde forsøgte at sælge telefon - men blev mødt af køkkenkniv

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Aarhus

4 mulige historier - Du bestemmer, hvilken der skal laves journalistik på

AGF For abonnenter

David Nielsen rystede posen, men målene kommer stadig ikke af sig selv

Alarm 112

Skabte problemer på motorvejen: Lastbilbrand påvirkede trafikken i mange timer

Annonce