Annonce
Aarhus

Dukkebordel er åbnet i Aarhus: - Kunderne er helt almindelige mænd

Dukkerne har almindelige danske navne; som Marie, men du kan kalde dem hvad du vil. Foto: Jens Thaysen

Et bordel med sexdukker er åbnet i Viby. Det er stedet, "hvor pigerne ikke siger nej".

AARHUS: "Til leje" står der på dørklokken på en anonymt udseende industribygning i Viby. Her har pigerne almindelige danske navne som Marie, men du kan kalde dem, hvad du vil. Det er dig, der betaler.

Et nyt sexdukkebordel er åbnet på Gunnar Clausens Vej med slogannet, "Doll House - Stedet hvor pigerne ikke siger nej, og hvor alle gentlemen er velkomne."

Stedet lokker med fem såkaldte love dolls, som er placeret i temarum, der er indrettet som et lægeværelse, et klasselokale, en almindelig stue, og et sexrum med en sexgynge, kors og andre redskaber.

I det nye bordel bliver man modtaget af en værtinde, som viser hvad man må gøre og ikke må gøre med dukkerne.

- Ligesom mennesker har dukkerne stillinger, som den ikke kan tåle, og så går de i stykker, siger ejeren Odin, der ikke ønsker sit fulde navn frem.

Annonce
I lægekonsultationen. Folkene bag sexdukkebordellet fortæller, at de er ved at lede efter en sygeplejerskeuniform til dukken på briksen.Foto: Jens Thaysen

Folk er nysgerrige

Han fik idéen til det alternative bordel, da han normalt sælger dukkerne, men ofte oplever, at folk gerne vil prøve oplevelsen, før de køber en af de dyre sexdukker.

- Dukkerne koster mellem 14.500-18.000 kroner, og mange synes, det er er for dyrt. De vil gerne prøve det først.

Hvem er kunderne?

- Det kan være den generte type, der ikke tør gå til en almindelig prostitueret. Det kan være den forsømte mand, der ikke får sex der hjemme. Og så kan det være folk med en fetich, de gerne vil udleve. Men det er også helt almindelige mennesker, som er nysgerrige og har fantasier, de gerne vil prøve af, siger ejeren til Århus Stiftstidende.

Det koster fra 500 kroner for en halv time med én dukke og op til 3.500 kroner for 180 minutter med fire dukker, som godt kan tåle at få en lussing eller smæk.

Den mindste af dukkerne er 148 centimeter høj, og dermed bryder man ikke EUs regler for børnesexdukker, som beskrives som dukker under 140 centimeter, understreger ejeren.

Der er da heller ingen af dukkerne, der ser specielt barnlige ud. Faktisk er de alle særdeles veludrustede - rent fysisk, udfordrende klædt, og befinder sig i et miljø, der bedst kan beskrives som "voksent".

Efter brug rengøres dukkerne, inden de får besøg af den næste kunde.Foto: Jens Thaysen

Virtual Reality

Inden ejeren åbnede stedet, havde han en testperiode, hvor 25 betalende kunder prøvede oplevelsen og dukkerne af.

- De fleste var helt almindelige mennesker, og de synes, det er sjovt at prøve, men mange synes også, at der manglede noget visuelt og noget lyd, og derfor har vi suppleret med 50 tommer HD-skærme med porno på og nogle Virtual Reality-briller, som man kan have på under akten, fortæller Rasmus Fink, der er partner i Doll House.

Han fortæller desuden, at der er flere dukker på vej til dukke-bordellet i Viby, som snart vil kunne tilbyde kunderne en mandlig sexdukke og en gravid sexdukke.

Her man fantasier, man ikke kan få lov til at leve ud hjemme, er sexdukkerne ikke det mindste generte.Foto: Jens Thaysen
I skolestuen får man ikke skældud, hvis man har været fræk. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce