Annonce
Sport

Duncan om fyringen af Riddersholm: En skandale

AGF-anfører Morten 'Duncan' Rasmussen kalder fyringen af cheftræner Glen Riddersholm en skandale. Han understreger dog, at han respekterer ledelsens beslutning. Foto: Ole Nielsen

Ifølge AGFs anfører var der i truppen fuld opbakning til Glen Riddersholm som træner.

FODBOLD: - Det er en skandale.

Så kort og kontant lyder reaktionen fra AGFs anfører Morten Duncan Rasmussen som kommentar til, at AGF fredag aften valgte at fyre Glen Riddersholm med øjeblikkelig varsel.

De mange foregående gange, AGF har valgt at fyre sin cheftræner, har det ellers blandt andet været fordi, at tiltroen til træneren var forsvundet hos spillertruppen. Men ifølge Morten Duncan Rasmussen var det på ingen måde tilfældet denne gang.

- Det er bestemt ikke min opfattelse, at der var utilfredshed med Glen i truppen. Snarere tværtimod. Det, der blev gjort på træningsbanen var glimrende, og vi var med garanti på vej i den rigtige retning. Ja, der var store udfald, men ansvaret for det lå mindst lige så meget hos truppen som hos Glen. Så jeg synes, at det er helt hen i vejret at fyre ham, siger Morten Duncan Rasmussen, som dog understreger, at han fuldt ud respekterer beslutningen.

Fyret i bilen

Ifølge avisens oplysninger skete fyringen på Fredensvang efter midnat, da holdet kom hjem efter 5-1 sejren over Helsingør.

Sportschef Peter Christiansen satte sig ind i bilen hos Riddersholm og fortalte ham, at han ikke længere skulle stå med ansvaret for holdet.

Herefter samlede Morten Duncan Rasmussen spillerne og overbragte beskeden.

- Det virkede som om, at spillerne var chokerede og utilfredse med beslutningen. Der er ingen tvivl om, at de gerne havde set, at Glen og Lars (AGFs assistenttræner, red) var fortsat, siger Morten Duncan Rasmussen.

Annonce

Mystiske udmeldinger

Set udefra har det virket som om, at ledelsesstilen hos Riddersholm og direktør Jacob Nielsen har været så stor, at det gav problemer på de indre linjer. Men det ønsker Morten Duncan Rasmussen ikke at forholde sig til.

- Jeg ved ikke præcis, hvorfor fyringen kommer nu, men mon ikke det skyldes, at ledelsen ikke var tilfredse med resultaterne. Jacob Nielsen har jo i tide og utide været ude og sige, at vores budget er for stort til at ligge i bunden, og at vi ikke gjorde det godt nok. Så mon ikke det er derfor, gætter Morten Duncan Rasmussen, der erkender, at han ikke altid har været tilfreds med den måde modgangen er blevet tacklet i medierne.

- Det er en svær situation for os spillere, når vi hele tiden skal forholde os til, at vores direktør kritiserer os voldsomt i medierne. Det er altså ikke en fordel for os, når vi hver anden uge skal høre at det ikke virker som om, vi ikke gider spille. Og jeg vil godt indrømme, at jeg er ind i mellem er meget forundret over nogle af de beslutninger, Jacob Nielsen træffer, siger Morten Duncan Rasmussen, der ikke har det store kendskab til den nye cheftræner David Nielsen.

- Jeg kender ham ikke personligt, men jeg har jo set, hvad han har præsteret i Lyngby, og det har været imponerende. Så det bliver spændende at få ham til AGF, siger Morten Duncan Rasmussen.

AGF holdt lørdag formiddag pressemøde om udskiftningen på trænerbænken. Herunder kan du høre sportschef Peter Christiansen kommentere på fyringen af Glen Riddersholm

Annonce
Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Musikken fylder Aarhus: Så er der Spot-party i provinsen

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Debat

Ulovlige byggerier i Aarhus: Det skal nok blive kønt, hvis alle bare får tilgivelse

Kultur

Se video med Tom Kristensens Le Mans-bil bygget 1:1 i Lego

Alarm 112

Politiet søger hjælp til at identificere medgerningsmand: Overfaldt tre mænd samme aften

AGF For abonnenter

Skadesoverblik i AGF: Knæskade driller Gift Links

AGF

Bagkanten: Patrick Olsen er pludselig kommet i klemme i AGF, men betyder det, at han skal se langt efter spilletid fremover?

Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Alarm 112

Drabet på Væddeløbsbanen: Modstridende forklaringer mudrer billedet af drabet

Annonce