Annonce
Aarhus

Duncan raser efter brandattentat: Synd for Jens Stage

Morten Duncan Rasmussen er en af de AGF-spillere, der selv har prøvet at skifte fra AGF til en af Superliga-rivalerne, da han i 2006 byttede AGF ud med Brøndby. Foto: Ole Nielsen
Natten til søndag blev Stages lejlighed i Aarhus udsat for hærværk og brandstiftelse. Det oplyser AGF og FC København på klubbernes hjemmesider.

AARHUS: I sommerpausen har Jens Stage valgt at skifte AGF ud med de danske mestre FC København, og natten til søndag blev Stages lejlighed i Aarhus udsat for hærværk og brandstiftelse. Det oplyser AGF og FC København på klubbernes hjemmesider.

Det vides endnu ikke, hvem der står bag brandattentatet, og Østjyllands Politi søger vidner.

Morten Duncan Rasmussen er en af de AGF-spillere, der selv har prøvet at skifte fra AGF til en af Superliga-rivalerne, da han i 2006 byttede AGF ud med Brøndby.

- Det er at gå ud over alle grænser, og det er forfærdeligt, at der er nogle mennesker, som kan finde på at gøre sådan noget, siger den tidligere AGF-angriber til B.T.

Han påpeger dog, at man endnu ikke ved, om skaderne på Jens Stages lejlighed er fodboldrelateret.

Angrebet mod lejligheden skete natten til søndag, og det er oplyst, at der var to personer til stede i den. Man har dog ikke offentliggjort, hvem det var.

- Det er trist, at sådan noget kan ske. Det er først og fremmest synd for Jens Stage, at han skal udsættes for sådan noget, siger Morten Duncan Rasmussen til B.T.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Biografgængere undrer sig over manglende evakuering: Men det var helt efter bogen, forklarer centerchef

Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Annonce