Annonce
Aarhus

Dybbøl opgiver at bruge nosserne til en hæderspris

"Balls Tell it All" er skabt af Henrik Busk Andersen og findes også i en miniudgave, der skulle være brugt til en kulturpris. Foto: Flemming Krogh
Nosserne må ikke blive et varemærke, og medarbejdere er imod at dele dem ud.

AARHUS: Med "Balls Tell it All" fulgte 10 miniudgaver af skulpturen. De skulle have haft et særligt formål. Men det har Godsbanens leder Flemming Dybbøl opgivet.

- Da jeg præsenterede skulpturen for brugerne af Godsbanen, sagde jeg også, at miniudgaverne af "Balls Tell it All" skulle bruges som priser til folk i kulturlivet. De skulle gå til folk, som havde udvist særligt mod og vist rygrad, forklarer Flemming Bülow.

Men den tanke har han opgivet.

Annonce

- To-tre medarbejdere på Godsbanen brød sig ikke om tanken. Den må ikke blive et varemærke for os, siger de, og efter det vil jeg ikke dele sådan en pris ud, siger han.


Det er ikke i orden, at noget af det ender i en shitstorm mod Trine Rytter. Alt for mange går mere efter personen end efter sagen, og jeg bakker op om Trine Rytter. jeg har været glad for dialogen.

Flemming Dybbøl, Godsbanens leder


Han har i øvrigt været overrasket over den voldsomme debat og skuffet over, at den i nogle tilfælde er endt i personlige angreb mod Trine Rytter og ham selv.

- Meget af det er gået langt over stregen og har været helt utilstedeligt. Vi skulle have haft en god og sober debat om kunst og om værket. Det kunne have været både givtigt og underholdende, men det er ikke i orden, at noget af det ender i en shitstorm mod Trine Rytter. Alt for mange går mere efter personen end efter sagen, og jeg bakker op om Trine Rytter. jeg har været glad for dialogen, siger han og understreger, at han og Trine Rytter bestemt ikke er uvenner.

- Forleden tilbragte vi et par timer sammen i toget på vej fra en tv-udsendelse i København, og vi talte også der udmærket sammen, siger Flemming Dybbøl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Annonce