Annonce
Aarhus

Dyre villaer: Rigmand sælger Jyllands dyreste villa i Horsens og køber den næstdyreste i Aarhus

Villaen her på Holtevej i Marseliskvarteret er i år handlet for 28 mio. kr. Køber er Casa-stifter Michael Mortensen, der tilgengæld har solgt sin villa i Horsens for 32,5 mio. kr. Dermed er han involveret som sælger og køber i de to dyreste hushandler i Jylland indtil nu i 2020. Foto: Axel Schütt
Casa-stifter Michael Mortensen sælger pragtvilla i Horsens for 32,5 mio. kr. og køber ny bolig til 28 mio. kr. på Holtevej. Det er de to dyreste hushandler i Jylland i år.
Annonce

AARHUS: De to dyreste villahandler i Jylland i 2020 indtil nu involverer begge Casa-stifter Michael Mortensen, der figurerer på listen over de 100 rigeste danskere.

Han har solgt sin villa på Næsset i Horsens i første række mod Horsens Fjord for 32,5 mio. kr. Det er den dyreste villahandel i Jylland i år, skriver boligsitet Boliga.dk

Villaen med 10 værelser er på 521 kvadratmeter, har 482 kvadratmeter kælder, og ligger på en 3.963 kvm stor grund.

Til gengæld har Michael Mortensen så købt en godt 300 kvadratmeter stor villa på Holtevej i Aarhus. Pris: 28 mio. kr. – hvilket gør det til det næstdyrest handlede hus i Jylland i år.

Michael Mortensen ejer Ejendomsselskabet Casa A/S, der ejer ejendomme i blandt andet Aarhus og Horsens for 1.5 mia. kr.

Han stiftede i 2005 entreprenørfirmaet Casa A/S, der også er projektudvikler. I 2016 solgte han aktiemajoriteten i Casa A/S til en kapitalfond.

På Holtevej flytter han i øvrigt ind i en villa, der tidligere har tilhørt en anden ejendomsinvestor og projektudvikler, der også figurerer på listen over landets 100 rigeste. Det er Jørn Tækker, der i dag blandt andet står bag Danmarks største private byudviklingsprojekt, den nye by Nye ved Elev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

Danmark

Sæt fuld fart på bilforhandlingerne

AGF

Nicolai Poulsen: Viktor Fischer er en lille pige

Aarhus United

Aarhus United tænder advarselslamperne: Lukker, hvis de ikke finder to millioner

Annonce