Annoncørbetalt indhold

Dyreportal.dk – Find hunde og andre kæledyr til salg

PR-foto credit

For mange danskere har de sidste par år givet anledning til at der skulle ske en form for familieforøgelse, men ikke i form af flere børn. Det har været det man næsten kan kalde for ”in”, at anskaffe sig et kæledyr og det kan være at du netop er én af dem der har taget en beslutning om, at nu skal der handles på disse overvejelser.


Der er de sidste par år sket en eksplosion indenfor køb og salg af kæledyr og priserne har som altid fulgt med efterspørgslen og er gået i luften med raketfart. Det er langt fra billigt at købe f.eks. en hund den dag i dag i forhold til hvis man ser på priserne for hunde for bare 3 år siden.

Annonce

Hunde til salg er ikke noget du kan støve op alle steder og når der netop er tale om at der skal bruges en god slat penge på det kommende kæledyr, så er det også vigtigt at man får et sundt og rask kæledyr, der har fået de dyrlægetjek, vacciner mv. som er for dyrets bedste.

Der findes en masse der har fået dollartegn i øjnene efter den forøgede interesse for at få et kæledyr som dansker og det er desværre ikke alle der overhovedet egner sig som opdrætter. Hver dag hører man om sager, hvor der fra dyreværnets side har været sket fund af steder, der aldrig skulle have haft et kæledyr og slet ikke skulle have haft muligheden for at avle. Det er disse du skal forsøge at undgå i din kommende handel.


Mange finder Facebook og lignende platforme som et godt sted at købe og sælge, fordi at man kan lure lidt på den anden part i handelen før at man træffer nogen beslutning om at handle. Desværre er det imod reglerne for Facebook at være platform for salg af kæledyr og det er derfor ikke muligt at benytte sig af denne platform.

Skulle du alligevel falde over en salgsannonce der indeholder salg af kæledyr på f.eks. Facebook, så er det vigtigt at du ikke snyder dig selv og ser det som et heldigt tilfælde og slår til. De rigtige opdrættere der går op i at lave sunde og raske hunde vil kende reglerne for salgsstederne og vil derfor aldrig bruge Facebook til salg.

En god platform der kan bruges til at handle kæledyr på, er platformen dyreportal.dk. Her kan du ikke kun finde hunde der er til salg, men også katte, fugle, fisk og helt andre dyr kan du være heldige at finde her.


Dyreportalen.dk er en fremragende platform at benytte sig af, hvis man ved at man indenfor den nærmeste fremtid ønsker at købe et kæledyr. Her finder du for det første en brugervenlig handelsplatform, som både sælgere og købere kan administrere uden de store IT-kundskaber.

Det er ikke kun brugervenligheden bag platformen der er et kæmpe plus. Du kan med en profil på dyreportalen.dk oprette en agent, der giver dig besked når der lander et kæledyr med de kriterier du har stillet. Det kan f.eks. være at du ved, at du ikke kan bruge mere end 10.000 kroner på din kommende hund og så vil din agent give lyd, når der dukker hunde op i prisklassen 0-10.000 kroner op til salg.

Du kan gratis holde øje med de mange kæledyrsannoncer der bliver lagt ind på platformen og skulle du finde nogle interessante annoncer, så koster det lige nu kun 9 kroner for at få adgang til at kontakte sælgeren og du har efter din betaling 3 dage til at give den gas med at opsøge dit fremtidige kæledyr.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.