Annonce
Kultur

Earl Sweatshirt aflyser på Northside - igen

Earl Sweatshirt, her på Roskilde Festival i 2014, har igen aflyst på Northside. Så nu skal han ikke regne med at blive inviteret igen i nærmeste fremtid, lyder det fra festivalen. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

Den amerikanske rapper skulle ellers åbne ballet i Ådalen torsdag, men det bliver nu i stedet et københavnsk band, der indtager Blue Stage

Annonce

AARHUS: Han skulle have spillet på Northside i 2015. Der aflyste han. Så skulle han have åbnet festivalen i år. Den har han nu også aflyst.

Det handler om den amerikanske rapper Earl Sweatshirt, som Northside havde booket til at åbne ballet torsdag klokken 14. I 2015 aflyste han i sidste øjeblik på grund af en alvorlig madforgiftning, men i år er det lidt mindre klart, hvorfor han ikke dukker op, fortæller Northsides talsmand, John Fogde.

- Af årsager, vi ikke kan få oplyst, har Earl Sweatshirt valgt at aflyse de første fire shows på sin Europa-tour. Det er dermed anden gang, han aflyser sin optræden på NorthSide med kort varsel, hvilket er dybt useriøst, og han vil derfor ikke blive inviteret tilbage til NorthSide på noget tidspunkt i fremtiden, skriver han i et opslag på Northsides Facebook-side.

Det betyder dog ikke, at Blue Stage er tom, når klokken bliver 14 på torsdag. Det københavnske soulband D/troit overtager nemlig åbningstjansen.

Dem kan du få en smagsprøve på herunder:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce