Annonce
Sport

Ebaa skal til Næstved i DM-slutspil

Ebaa møder Team FOG Næstved i DM-kvartfinalen. Arkivfoto: Kim Haugaard

BASKETBALL: Torsdag bliver der taget hul på DM-slutspillet i basketball.

Aarhus har to repræsentanter. Foruden Bakken Bears er pro B-holdet Ebaa med, og de kommer på en svær opgave mod Team FOG Næstved.

Ebaa vandt pro B og møder dermed nummer tre fra grundspillet. De skal dog levere noget af en overraskelse, hvis de skal klare sig videre. Ingen pro B-hold slog et pro A-hold i sæsonen. Desuden må Ebaa undvære David Kristensen og Sylvester Berg, der ikke må spille for to hold i slutspillet og har valgt at optræde for Bakken Bears.

I de øvrige kampe møder Horsens IC Wolfpack mens Svendborg Rabbits møder Randers Cimbria i kvartfinalernes klart mest lige opgør.

Bakken Bears møder Værløse, men skal først i aktion fredag på grund af onsdagens kamp i Europe Cup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Ingen skal være ensomme

”Ensomhed. Det er en følelse, som rammer mange. Det gælder ikke alene socialt udsatte, det gælder ældre mennesker, som ser deres ægtefælle og deres jævnaldrende falde fra – hvor blev de af, alle de, der fyldte hverdagen? Men det kan ligeså vel gælde børn og ganske unge mennesker. Hvem vil lege med mig? Hvem har jeg at snakke med? Ikke bare på Facebook, men rigtigt: ansigt til ansigt under fire øjne med en jævnaldrende eller med en, der er ældre, og som man kan betro sig til. En at dele sine tanker med. Vi har brug for at tale sammen, også om ensomheden. Vi har brug for hinanden. Vi har brug for at få bekræftet, at vi betyder noget.” Sådan sagde vores kloge dronning blandt andet i sin nytårstale. Og som sædvanligt har majestæten ret: Ingen skal være ensomme. Men ensomheden er opstået i takt med at tidsånden, hvor samfundet har udviklet sig til, at vi alle er vores egen lykkes smed. Vi er omringet af en syg mig-mig-mig-kultur, hvor de stærkeste med lethed overlever på første klasse, mens de lidt svagere fuldstændig kynisk efterlades på perronen, når eksprestoget buldrer afsted. Aldrig har der i Statstidende været så mange efterlysninger af pårørende til en ensom afdød, og det sker oftere og oftere, at man hører om en person, der er fundet død i sin lejlighed – en måned efter døden indtrådte. Og ikke så sjældent er det en besøgsven, der finder afdøde. En besøgsven – smag lige på ordet! Jamen, hvad er det for en uorden? Hvorfor kan vi i et lille land som Danmark ikke tage os bedre af hinanden? Vi skal huske kontakten til familiemedlemmer, til gamle venner, til naboerne og til dem vi møder på vores vej. Glem nu for pokker den dér med, at vi vil ikke blande os – vi skal netop blande os, være nysgerrige, vise interesse og omsorg – ja, kort sagt: gøre noget!

Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];