Annonce
Aarhus

Ebeltofter blev gæst nummer 500.000 på Salling Rooftop

Thishanthini Thiruchelvam var i weekenden gæst nummer 500.000 på Salling Rooftop, og får her diplom, blomster og en gavekurv af Sallings direktør, Marianne Bedsted. Store internationale medier har også lagt vejen forbi. PR-foto

Sallings tagoplevelse er blevet overrendt af publikum, siden Rooftop åbnede i august. En halv million gæster har rundet tagterrassen.

AARHUS: Thishanthini Thiruchelvam havde ikke lige ventet at blive begavet med blomster og gavekurv, da hun i weekenden tog turen op på Salling Rooftop. Men som besøgende nummer 500.000, siden den populære eventterrasse åbnede i Strøgets himmel, fik kvinden fra Ebeltoft en dejlig overraskelse.

Sallings direktør, Marianne Bedsted, stod klar med gavekurven til 20-årige Thishanthini.

- Det er første gang, jeg er her, men det er helt vildt fedt lavet. Jeg kan godt forstå, at der kommer mange og slapper af og nyder udsigten, sagde Thishanthini Thiruchelvam.

På tre måneder har over en halv million mennesker besøgt den nye - kan man roligt sige - århusianske attraktion. Hvis besøgstallet fortsætter med at stige i samme tempo, kan tagterrassen blive en af Jyllands mest besøgte turistattraktioner.

Annonce


  • Salling Rooftop åbnede fredag d. 25. august
  • Der må højest være 730 mennesker på Salling Rooftop ad gangen
  • Tagterrassen ligger i 25 meters højde på 5. og 6. sal
  • Siden åbningen er der solgt over 50.000 kopper kaffe
  • Det er gratis at besøget Salling Rooftop, som har åbent fra kl. 10-20 i hverdagene, og kl. 10-18 i weekenden

Populær i udlandet

Det er da heller ikke kun i Aarhus og omegn, at den nye attraktion er blevet bemærket.

Sallings tagterrasse gør sig også bemærket internationalt. Blandt andet har Salling Rooftop været nævnt i det britiske medie The Telegraph, ligesom den hollandske rejseguide onehandinmypocket.nl har været på toppen af Salling Rooftop og placerer Rooftop som nummer et i deres guide over besøgsværdige attraktioner i Aarhus. I Tyskland har den store tv-station ZDF har været forbi for at lave optagelser til et program.

Salling åbnede i august sit 2.000 kvadratmeter store byrum på toppen af stormagasinet, og direktøren er overrasket over interessen.

- Vi er overvældede over at have rundet en halv million besøgende på så kort tid. Da vi slog dørene op for Salling Rooftop for tre måneder siden, havde vi slet ikke turde drømme om så imponerende et besøgstal. Salling er dybt forankret i Aarhus, så for os er det en stor glæde at give oplevelser tilbage til byen og samtidig at kunne vise byen frem for alle på en ny måde, siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling.

Salling Rooftop byder blandt andet på 360 graders panoramaudsigt over hele Aarhus og en skywalk med glasbund 27 meter over Strøget.

- Vi har siden åbningen haft fokus på at skabe oplevelser for de besøgende i samarbejde med byens mange kulturinstitutioner, og med Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017 har timingen været perfekt. Vi har løbende afholdt koncerter og events, og det vil vi fortsætte med at gøre i fremtiden. Vi kan også se, at der kommer rigtigt mange for at hygge sig med venner og familie, mens de nyder udsigten med en kop kaffe, en drink eller et lækkert måltid, siger Marianne Bedsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce