Annoncørbetalt indhold

Effektiviser byggeprojektet med digitale løsninger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man igangsætter et større professionelt byggeprojekt, så er der utroligt mange elementer, som der skal være styr på, da der er utroligt mange mennesker involveret i selve projektet. Derfor kan det være en god ide at finde alternativer til den klassiske projektledelse, hvor man har plantegninger på papirer og mange forskellige funktioner delt ud på tværs af afdelinger.


Annonce

Med digitale løsninger kan du gøre byggeprojektet mere overskueligt, da man kan koordinere flere ting over samme digitale løsning. I denne artikel gennemgår vi nogle af de ting, som er fordelen ved digitale løsninger, når det kommer til planlægning af byggeprojekter og som man kan drage fordel af som involveret eller projektleder af et byggeprojekt.


Byggepladsindretning

Når det kommer til større byggeprojekter, betyder det, at der skal opstilles en byggeplads. En opstilling af en byggeplads er ikke nogen lille proces, da der er rigtig mange ting, som der skal tages hensyn til. Derfor er det nødvendigt at lave en byggepladsindretning, og dette kan du klare vi en digital løsning, som bl.a. tilbydes af Bluebeam.


En byggeplads skal leve op til nogle ganske bestemte krav for at sikre sikkerheden både for medarbejdere på byggepladsen samt køretøjer. Man skal bl.a. sikre sig, at der er afskærmet for nedfaldende genstande på byggepladsen, til- og frakørsler til køretøjer samt indhegning af byggepladsen.


Gør kommunikationen mere effektiv med en digital løsning

Når det kommer til kommunikation, så kan det være meget omstændigt, at sikre sig der kommunikeres på den mest effektive måde samtidig med, at man inddrager alle de relevante parter i kommunikationen. Derfor skal man glemme alt om klassiske byggetegninger, som er på papir, og i stedet benytte digitale løsninger.


Fordelen ved en digital løsning er, at man på samme tid kan inddrage flere forskellige personer, som alle har forskellige syn på en specifik opgave. Derved sikre man sig, at alle har mulighed for at blive inddraget, hvilket endvidere sikrer, at byggeprojektet forløber så godt som muligt.


Planlægning af byggeprojektet

Den sidste fordel, som vi fokuserer på i denne artikel, er, at man gør planlægningen langt mere effektiv, når man benytter en digital løsning. I stedet for klassiske planer på papir kan man samle det hele i en digital løsning, som sikrer at man bruger tiden mest effektivt.


Man kan hurtigt finde frem til hvem, der er hvor, og på den måde arbejde mere effektivt og få svar på eventuelle spørgsmål, som der måtte opstå forholdsvis hurtigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.