Annonce
Aarhus

Efter brand i restaurant: Djurs Sommerland åbner som planlagt

Havde man planlagt en tur i Djurs Sommerland fredag eller i weekenden, så er der godt nyt på trods af en brand i forlystelsesparken torsdag aften.
Annonce
En brand hærgede torsdag aften en restaurant i Djurs Sommerland, oplyser politiet. Ilden opstod i udsugningen, men udviklede sig, og politiet forventer, at bygningen brænder helt ned. Ingen mennesker er kommet noget til, oplyser Østjyllands Politi på Twitter. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix

Nimtofte: Forventningsfulde børn og voksne behøver ikke længere at frygte en lang næse fredag morgen, hvis de havde frygtet, at aftenens brand i en restaurant i Djurs Sommerland betød en lukket forlystelsespark fredag morgen.

Klokken 22.54 torsdag aften meldte Djurs Sommerlands direktør nemlig på Facebook, at parken åbner som planlagt klokken 10 fredag morgen.

- Efter en stor indsats af beredskabet er branden, der opstod i Pirate’s Food Market i Piratland, ved at være slukket. Der er udelukkende sket materiel skade, og ingen personer er kommet til skade, skriver direktøren, Henrik B. Nielsen, på Facebook kort før klokken 23 torsdag aften.

Han glæder sig naturligvis til at tage imod gæster i Djurs Sommerland til sæsonens tre sidste dage med "Magisk Halloween", og han udtrykker taknemmelighed for alle de betænksomme kommentarer og beskeder, der er strømmet ind på Facebook til forlystelsesparken.

Annonce

Ild i udsugning

Det var en større styrke af brandfolk, der torsdag kl. 18.48 rykkede ud for at slukke en brand i Djurs Sommerland. Ifølge Østjyllands Politi opstod ilden i udsugningen i restauranten 'Pirate's Food Market'.

Ilden blev i første omgang dæmpet, men havde allerede fået fat i tagkonstruktionen.

Den udbrændte restaurant er en del af et større bygningskompleks, og direktøren håbede torsdag aften, at brandvæsenet kunne begrænse skadens omfang mest muligt på sidebygningerne.

Torsdag udbrød der brand i en restaurant i Djurs Sommerland. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix

Beredskab og Sikkerhed på Djursland sendte ved alarmen brandfolk af sted fra tre stationer foruden et hold frivillige brandmænd for at deltage i slukningsarbejdet.

Djurs Sommerland har Halloween-aktiviteter i hele efterårsferien og har derfor åbent hver dag i dagtimerne kl. 10-18. Branden er derfor opstået efter at parken har været lukket for torsdagens gæster.

Brand i Djurs Sommerland torsdag den 15. oktober 2020 . Branden er startet i restauranten Pirates Food Market. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix
Brand i Djurs Sommerland. Foto: Bo Hougaard
En brand hærger torsdag aften en restaurant i Djurs Sommerland, oplyser politiet. Ilden opstod i udsugningen, men udviklede sig, og politiet forventer, at bygningen brænder helt ned. Ingen mennesker er kommet noget til, oplyser Østjyllands Politi på Twitter. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix
En brand hærger torsdag aften en restaurant i Djurs Sommerland, oplyser politiet. Ilden opstod i udsugningen, men udviklede sig, og politiet forventer, at bygningen brænder helt ned. Ingen mennesker er kommet noget til, oplyser Østjyllands Politi på Twitter. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politifolk passer på hitte-hvalp fra rasteplads: Nu har ejeren tre dage til at komme på banen

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Aarhus For abonnenter

Private plejehjem versus kommunale plejehjem: Hvem klarer sig bedst, når tilsynet kommer på besøg?

Aarhus

Omstridte forandringer rykker nærmere: Advarsler fra ledere bremser ikke udspil til ny struktur på ældreområdet

Annonce