Annonce
Aarhus

Efter brand i restaurant: Djurs Sommerland åbner som planlagt

Havde man planlagt en tur i Djurs Sommerland fredag eller i weekenden, så er der godt nyt på trods af en brand i forlystelsesparken torsdag aften.
En brand hærgede torsdag aften en restaurant i Djurs Sommerland, oplyser politiet. Ilden opstod i udsugningen, men udviklede sig, og politiet forventer, at bygningen brænder helt ned. Ingen mennesker er kommet noget til, oplyser Østjyllands Politi på Twitter. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix

Nimtofte: Forventningsfulde børn og voksne behøver ikke længere at frygte en lang næse fredag morgen, hvis de havde frygtet, at aftenens brand i en restaurant i Djurs Sommerland betød en lukket forlystelsespark fredag morgen.

Klokken 22.54 torsdag aften meldte Djurs Sommerlands direktør nemlig på Facebook, at parken åbner som planlagt klokken 10 fredag morgen.

- Efter en stor indsats af beredskabet er branden, der opstod i Pirate’s Food Market i Piratland, ved at være slukket. Der er udelukkende sket materiel skade, og ingen personer er kommet til skade, skriver direktøren, Henrik B. Nielsen, på Facebook kort før klokken 23 torsdag aften.

Annonce

Han glæder sig naturligvis til at tage imod gæster i Djurs Sommerland til sæsonens tre sidste dage med "Magisk Halloween", og han udtrykker taknemmelighed for alle de betænksomme kommentarer og beskeder, der er strømmet ind på Facebook til forlystelsesparken.

Ild i udsugning

Det var en større styrke af brandfolk, der torsdag kl. 18.48 rykkede ud for at slukke en brand i Djurs Sommerland. Ifølge Østjyllands Politi opstod ilden i udsugningen i restauranten 'Pirate's Food Market'.

Ilden blev i første omgang dæmpet, men havde allerede fået fat i tagkonstruktionen.

Den udbrændte restaurant er en del af et større bygningskompleks, og direktøren håbede torsdag aften, at brandvæsenet kunne begrænse skadens omfang mest muligt på sidebygningerne.

Torsdag udbrød der brand i en restaurant i Djurs Sommerland. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix

Beredskab og Sikkerhed på Djursland sendte ved alarmen brandfolk af sted fra tre stationer foruden et hold frivillige brandmænd for at deltage i slukningsarbejdet.

Djurs Sommerland har Halloween-aktiviteter i hele efterårsferien og har derfor åbent hver dag i dagtimerne kl. 10-18. Branden er derfor opstået efter at parken har været lukket for torsdagens gæster.

Brand i Djurs Sommerland torsdag den 15. oktober 2020 . Branden er startet i restauranten Pirates Food Market. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix
Brand i Djurs Sommerland. Foto: Bo Hougaard
En brand hærger torsdag aften en restaurant i Djurs Sommerland, oplyser politiet. Ilden opstod i udsugningen, men udviklede sig, og politiet forventer, at bygningen brænder helt ned. Ingen mennesker er kommet noget til, oplyser Østjyllands Politi på Twitter. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix
En brand hærger torsdag aften en restaurant i Djurs Sommerland, oplyser politiet. Ilden opstod i udsugningen, men udviklede sig, og politiet forventer, at bygningen brænder helt ned. Ingen mennesker er kommet noget til, oplyser Østjyllands Politi på Twitter. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce