Annonce
Aarhus

Efter dokumentar: Fagforeningsformand vil have rådmand til at sige op

Rådmand for sundhed og omsorg, Jette Skive, har været i væltet siden problemerne på Kongsgården dukkede op. Foto: Axel Schütt
Jette Skive bør trække sig, lyder det fra formand i FOA efter omtalt dokumentar.
Annonce

AARHUS: Det er væltet ind med reaktioner både før og efter, at TV2 torsdag aften efter et lang juridisk tovtrækkeri kunne vise dokumentaren "Plejehjemmene bag facaden".

En af de mest kradse kommer fra sektorformand i fagforeningen FOA, der organiserer plejepersonalet, Torben Klitmøller.

Efter udsendelsen var blevet vist torsdag aften, havde TV2 indkaldt til paneldebat, og her mente Torben Klitmøller, at Jette Skive, som er den politisk ansvarlige rådmand, bør stille sig op i jobkøen. Det skriver TV2. 

- Hvis man peger rundt på alle omkring sig længe nok, så er der til sidst ikke flere at pege på. Lige nu peger vi på Jette Skive, og jeg har da en forventning om, at hun stiller sig op i jobkøen sammen med FOA's medlemmer efter den her udsendelse, siger Torben Klitmøller til mediet.

Annonce

Skive afviser

Jette Skive (DF) har ellers bebuddet, at man nu vil vende skuden og få en ny direktion, ligesom problemerne på Kongsgården har fået konsekvenser for 13 ansatte. Det er bare ikke nok for Torben Klitmøller, der mener man for længe har overhørt klager.

Jette Skive afviser overfor TV2, at hun stopper.

- FOA har stukket hovedet i busken. De har ikke henvendt sig direkte til mig og sagt at medlemmerne klager. Jeg har ikke vidst noget, siger hun til TV2

Jette Skive ønsker ikke at uddybe sin reaktion overfor Århus Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Bakken Bears

Bakken Bears tager første skridt i nyt kapitel: - Vi får nok kærligheden at føle

Annonce