Annonce
Aarhus

Efter druknedød på Aarhus Havn: Politiet tæt på at identificere årsag og mand

Østjyllands Politi kunne ikke udelukke, om der var sket en kriminel handling, og at man betragtede det som et "mistænkeligt forhold" fredag aften. Lørdag formiddag er politiet så godt som sirke på, at der ikke er sket noget kriminelt. Foto: Henrik Lund
Der er formentlig ikke sket noget kriminelt i forbindelse med den druknede mand, som blev fundet livløs i havnen fredag eftermiddag, lyder det fra politiet.

AARHUS: Fredag eftermiddag var både politi og brandvæsen til stede ved havnen i Aarhus, efter et lig blev fundet i vandet omkring Fiskerivej.

Umiddelbart efter fundet kunne politiet hverken be- eller afkræfte om, der var en kriminel handling bag den druknede mand, eftersom vedkommende havde skader i hovedet, som kunne stamme fra et fald eller en forsætlig handling.

Efter en hasteobduktion kort tid efter kan politiet nu med stor sandsynlighed sige, at der ikke er sket noget kriminelt i forbindelse med den druknede mands død.

- Vi mener, at de skader, manden har i sit ansigt, stammer fra et fald. Når vi sammenholder skaderne med de øvrige oplysninger, vi har, har vi ingen grund til at tro, at der er sket noget kriminelt, siger Morten Hansen, politivagt ved Østjyllands Politi lørdag formiddag.

Annonce

Ingen identifikation

Politiet kan ikke fortælle yderligere om det givne fald, men skaderne vidner om, at hvis manden har slået hovedet ned i molen, inden han endte i vandet, vil slaget give nogle skader af den kaliber, som vedkommende har pådraget sig i ansigtet.

Netop fordi manden har fået skader i ansigtet, kombineret med at manden ikke havde noget identifikation på sig, har det endnu ikke været muligt at identificere vedkommende.

Politiet har dog en god formodning om, hvem manden er, lyder det fra politivagten. Hvorvidt de pårørende er underrettede, vides ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce