Annonce
Aarhus

Efter flere sure smileyer: Burger Shack ansætter kvalitetschef

Burger Shack ansætter en ny kvalitetschef, der skal hjælpe kæden med at rette op på kædens blakkede ry. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Det har været en turbulent tid for Burger Shack med adskillige sure smileyer, massiv medieomtale som følge heraf, og en direktør, der til sidst var nødt til at gå af. Nu har kæden ansat en kvalitetschef for at sikre et højere niveau fremover.

AARHUS: For to uger siden havnede burgerkæden Burger Shack i lidt af et stormvejr, efter en razzia foretaget af Fødevarestyrelsen gav anmærkninger på 15 ud af 16 lokationer landet over.

Anmærkningerne gik blandt andet på, at der blev serveret kød, som ikke var gennemstegt, uden at forbrugerne var informeret herom, at en del af kødet var opbevaret forkert og at flere af grøntsagerne var udenlandske, selvom Burger Shack skilter med, at de kun bruger danske grøntsager.

Kritikken medførte, at direktøren, Christoffer No, gik af og blev erstattet med Lars Hviid, der kommer med erfaring fra store selskaber som eksempelvis Salling Group og Danish Crown.

Annonce

Han lovede, at man ville rette op på fejlene, og forsøge at genvinde kundernes tillid:

- Vi strammer derfor vores interne kontrol og arbejdsgange og forventer at få vores glade smileys tilbage inden kort tid.

Tilliden skal tilbage

Som et led i processen med at genvinde både kundernes tillid og de 15 glade smileys, som burgerkæden havde tidligere, har Burger Shack netop ansat en kvalitetschef i en nyoprettet stilling.

-  Vi har i tæt dialog med Fødevarestyrelsen, rettet de anmærkninger de havde, og nu knokler vi for at genvinde kundernes tillid og få vores 15 smileys tilbage, siger direktør, Lars Hviid, i en pressemeddelelse.

Den nye kvalitetschef, Solvejg Haakonsen, har næsten tyve års erfaring med kvalitets- og egenkontrol fra andre fødevarevirksomheder og som kvalitetschef hos pålægsproducenten, Defco. Hun skal sikre en høj kvalitet i kædens restauranter og at du som kunde mødes af samme høje kvalitet, uanset hvor i landet du besøger en Burger Shack.

- I med at man vokser og bliver en kæde, opstår nye, øgede krav til den interne kontrol. Forbrugerne skal kunne regne med, at kvaliteten er den samme, om du nyder din burger hos Burger Shack i Odense, Aalborg eller København – og det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Solvejg Haakonsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce