Annonce
Aarhus

Efter hasarderet kørsel på Aarhus Ø: Sigtelser på stribe på vej

Politiet har fundet frem til fire af de bilister, der den seneste tid har kørt hasarderet på Aarhus Ø.
Annonce

AARHUS: I slutningen af maj henvendte flere læsere sig til både Østjyllands Politi og Århus Stiftstidende om store problemer med bilister, der havde lavet vejene på Aarhus Ø til deres egen racerbane. Nu kan politiet så melde om fire bilister, der kan se frem til en sigtelse i nærmeste fremtid. Det fortæller politikommissær Lars Bisgaard fra Østjyllands Politi.

- Borgerne i området har hjulpet os ved at sende film og billeder af køretøjerne, som vi har kontaktet ejerne af, fortæller han.

Også sidste år var der problemer af samme slags i området. Der er dog ikke tale om de samme gerningsmænd som sidst, fortæller politikommissæren. De fire kan dog også efter al sandsynlighed se frem til sigtelser for hærværk, siger Lars Bisgaard.

- Spærrefladerne er jo blevet ødelagt og skal genoprettes, så det kommer der også nogle sigtelser på, siger han.

I weekenden var Østjyllands Politis færdselsbetjente også ude at måle fart ved Aarhus Ø. I løbet af knap fire timer blev 20 bilister målt til at køre for stærkt – 6 af dem kan se frem til et klip i kørekortet.

For at komme problemerne til livs, vil politiet fortsat have ekstra fokus på Aarhus Ø, ligesom der er blevet lavet flere tiltag i form af for eksempel store blomsterkummer, som skal hjælpe til at farten i området bliver sænket.

Kommunen har sat blomsterkummer op for at forhindre den hasarderede kørsel. Foto: Axel Schütt
Det er blandt andet billeder som disse, der har hjulpet politiet med at finde frem til bilisterne. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Menneskekender og hårdtarbejdende analytiker: Fremad-chef baner vejen for en stor karriere

Annonce